5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PA OVO JE SJAJNO: Da li ste znali da Partizan ima ‘brata blizanca’ u Paragvaju (FOTO)

Objavljeno: 21.08.17 u 20:54

Klub iz Humske je očigledno inspirisao ove momke iz Paragvaja koji se bave fudbalom.

Mnoge velike ekipe širom sveta imaju svoje ‘blizance’ u slabijim ligama za koje igraju momci koji su prvenstveno fanovi tog kluba.

Paragvajski Partizan obratio se preko društvenih mreža onom originalnom tražeći podrršku pred finale turnira u kojem igraju. Nije poznato o kakvom se timu radi, ali je uz tu molbu stiglo i nekoliko fotografija.

Po fotografijama se može zaključiti da su ovi momci želeli da izgledaju što verodostojnije, te nastupaju u prošlosezonskim dresovima crno-belih koji nemaju puno razlika u odnosu na ovosezonske.

0
0

5 Komentara

  1. Bas su pogresilijer nisu uzeli ime ,,turski konjanici,,.Sta ti gejlijo trazis na nasim vestima? idi u rupetinu i gaji PECURKE LUDARE,i daj ih laznom dr. sa CRVENE poternice.

    0
    0
    Odgovori
    • Otimaci hahaha samo na to ste navikli da otimate a kad vam neko sruci istinu u lice vi udarite po vredjanju i pljuvanju aj sad na spavanje u vase pecine

      0
      0
      Odgovori
  2. Evo,ti moj, jer bas si primitivus. A sta to tebi,pavijane smeta? Pfc ima za sada sedam klubova po svetu,bracu, evo od Argentine, pa Paraavaja, Francuske,,Slovacke ,Rusije itd. Brini svoju brigu. Sad je sezona kupanj.a, od ccetvrtka mozes rastereceno na Kitino jezero. Kad se vratis, ako pozelis Evropu da gledas, navrati na Hram fudbala. .
    A momcima iz Paragvaja mnogo srece. Izabrali su najlepse ime u svetu fudbala. FKP treba da im posalje nesto prigodno, cisto zbog entuzijasticne dobre namere. Makar kao dokaz uzvracene ljubavi,neki zidni suvenir.
    Neka prijatelji iz daleke zemlje preko interneta gledaju u cetvrtak mec protiv Videotona i u nedelju protiv cice mace. Da vide kako igraju sampioni,hihi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter