Utisak je da u grupu onih igrača koje su čelni ljudi crveno-belih ‘pogodili’, i Nemanja Radonjić.

Povezane vesti

Posle igranja u Čukaričkom, Radonjić se odlučio za naredni korak u karijeri – i to Crvenu zvezdu.

Do sada se pokazao kao veoma dobro pojačanje, ono što je najbitnije, fizička sprema mu je na dobrom nivou. Talenat kod ovog igrača je neosporan, kao i fudbalsko znanje koje ima. U prvom meču sa Krasnodarom, Radonjić je bio jedan od najboljih u timu crveno-belih.

– U svakoj utakmici koju sam igrao imao sam barem jednu ili dve stopostotne prilike, ali lopta nije htela u gol. Prihvatio sam to kao sastavni deo sporta, uvek dignem glavu i idem napred i trudim se da budem još bolji u narednoj utakmici. Nadam se da ću sada kada je navažnije da postignem svoj prvenac u crveno-belom dresu i možda baš on bude odlučujući za prolazak u Ligu Evrope. Ipak, u ovom trenutku nam je najvažnije da pobedimo, nije bitno ko će dati golove, rekao je za klupski sajt Nemanja Radonjić.

Navijači tima iz Ljutice Bogdana će dugo pamtiti prodor Radonjića po levoj strani terena protiv Sparte iz Praga i stativu koju je pogodio, a još duže bi da Zvezda nije eliminisala Čehe.

Igrali smo protiv izuzetno jakog protivnika, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima. Možda smo se u prvih dvadesetak minuta malo povukli i ostavili previše prostora protivniku. Čini mi se da smo u punoj snazi krenuli da igramo tek kada smo primili gol, videli smo da možemo da igramo sa njima. Sada kada pogledam ponovo utakmicu čini mi se da smo mogli i do trećeg gola i nerešenog rezultata, ali nismo iskoristili neke odlične šanse koje smo imali. Imamo prilike sve to da ispravimo pred našim navijačima u četvrtak.