4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO JEVTOVIĆ: Sigurno je da će meč na Pančo areni biti otvoreniji nego onaj u Humskoj

Objavljeno: 21.08.17 u 13:20

FK Partizan u utorak 22.avgusta kreće u Madjarsku gde će dva dana kasnije odmeriti snage sa ekipom Videotona u revanš utakmici plej of faze Lige Evrope.

Pre poslednjeg treninga u Beogradu i konferencije za medije koju će održati šef stručnog štaba Miroslav Đukić svoja očekivanja o ekipi Videotona izneo je prvotimac Marko Jevtović.

Činjenica je da smo se sada posle prve utakmice u Beogradu u neku ruku i bolje upoznali.Stručni štab nam je i tada,a i sad jasno pokazao njihove pozitivne i negativne strane, što smo kroz analizu još jednom i utvrdili – rekao je Jevtović.

Da li je rezultat 0:0 dobar za Partizan?

Nije dobar, ali nije ni loš. Ovo su utakmice koje se igraju 180.minuta i tek je prvo poluvreme završeno.

Šta ste tada znali o Videotonu,a kako ih sada doživljavate?

Da je to tvrda ekipa koja zna šta radi u svakom momentu,da su u ofanzivnom delu individualno dosta jaki predvođeni naravno Lazovićem i Šćepanovićem i da nisu slučajno izbacili Bordo.

Kažu ružna utakmica za gledanje, Nikolić umrtvio igru jer poznaje Partizan?

Nikolić nas jako dobro poznaje,uspeo je da amortizuje naše napade,ali sa druge strane nije imao rešenje za našu odbranu.

Da li će Videton morati drugačije u revanšu ili će opet mudro čekati na grešku crno-belih?

Mislim da će i Videton morati da se otvori jer igraju kod kuće. Sigurno je da će ova utakmica biti otvorenija nego prošla.A kada govorimo o igračima najveća opasnost preti od Danka Lazovića,Šćepovića i uz njih i Henta koji je dosta fizički jak.

Revanš utakmica play off faze Lige Evrope na programu je u četvrtak 24.08.2017 godine.

0
0

4 Komentara

  1. Alo max ja sam pax!
    Zasto cinizam? I sta je to covek rekao lose, jeste malo ostrije, a navijaci sa razumom ponekad to rade iz najboljih namera. Video covek da u Partizanu svi ocekuju da Videoton igra drugacije, otvorenije i kao to je sansa da iz konri PArtizan dodje do potrebnog rezultata i plasmana u LE. To je sasvim OK razmisljanje. A sta si ti napisao?Cinizam. Zato, ne bravnjaj i ti!
    A Jevta samo neka ponovi igru sa prethodnih par meceva! Odigrao je sjajno,ali neki na veliku zalost to ne vide. Uveren sam da vecina to primecuje. Tu se bar mozemo sloziti. Pax!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jevtovicu, ne bravnjaj, spremite se prvo za igru kakvu su odigrali u prvom mecu! Zasto bi oni igrali otvorenije? Nemaju razloga, cekace i oni. TO je realnija startna pozicija. Ko izgubi strpljenje taj gubi. Uveravam vas da ce opet biti krkljana kao u Bgd. Takodje sam siguran da Partizan uopste nema igru preko krila , sto je uslov svih uslova za uspeh.Ko moze da odigra makar jedno krilnu poziciju, da pravi prodore? Mozda ElMonir kao krilo!? Ili…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter