0
Fudbal

12.11.16 World Cup Qualifier - European Group D - Wales v Serbia - Manager of Serbia Slavolijub Muslin

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Pakleni plan’ Muslina, on bi mogao Srbiju da pogura ka Mundijalu! (FOTO)

Objavljeno: 21.08.17 u 21:40

Selektor Srbije Slavoljub Muslin je sinoć bio u Italiji kako bi ispratio jednu od utakmica Serije A.

Muslin i direktor Bunjevčević su sinoć u Bolonji gledali vezistu Torina, a razgovarali i sa Sinišom Mihajlovićem.

Šampionat Italije nije mogao lepše da počne za dva reprezentativca Srbije. Prvo je Aleksandar Kolarov doneo golom pobedu Romi, a kasnije uveče Adem Ljajić je matirao Bolonju i pružio dobru partiju.

Kako saznaje HotSport ples povratnika u redove „orlova“ iz lože na stadionu „Renato Dalara“ uživo su pratili selektor Slaviljub Muslin i direktor reprezentacija Goran Bunjevčević.

Sledi finiš kvalifikacija i četiri meča, koja rešavaju sudbinu Srbije, a svoju ulogu dobiće svakako i Ljajić, kao „džoker“ iz rukava. Možda će vezista Torina biti i u startnoj postavi protiv Moldavije 2. septembra na stadionu Partizana.

Muslin i Bunjevčević su razgovarali i sa Sinišom Mihajlovićem pod čijom palicom bivši igrač Rome i Intera potvrđuje klasu, što mu je posle više od godinu dana širom otvorilo vrata srpske ekipe.

Naša selekcija se u ponedeljak okuplja u Staroj Pazovi, a posle Moldavije samo tri dana kasnije sledi možda najvažniji megdan sa Republikom Irskom u Dablinu.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter