7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘GROM IZ VEDRA NEBA’: Novi stranac na Marakani, čeka se potvrda iz kluba (FOTO)

Objavljeno: 21.08.17 u 15:28

Crvena zvezda je dovela novog napadača, ali detalji ugovora nisu poznati, jer se klub još uvek nije zvanično oglasio, jeste menadžerska agencija igrača.

Ibrahim Tanko novi je član Crvene zvezde. Reč je o napadaču iz Gane kome je svega 18 godina. Bio je član nigerijskog Majti džetsa. Doveo ga je menadžer Ivica Pavlović i agencija ‘Artur legansi’ koja zastupa i Ričmonda Boaćija.

Ibrahim Tanko neće trenirati sa prvim timom, već je odmah poslat u omladinski poogon da se dokazuje. Iz omladinaca u prvi tim je odmah prekomandovan Dejan Joveljić, strelac tri gola protiv Radničkog iz Pirota.

0
0

7 Komentara

  1. Hitna privatizacija! Ovo Zvezdino rukovpodstvo je u poslednjih godinu i po dovelo sledeće azilante, koji su bili stopostotni promašaji: Matos, Fibel, Edson, Parker,Ruiz, Onjilo, Mouče, Letalek, Rikardinjo, Kanga, Vered, Mbođ, Frimpong, Asamoa i Mičel Adam. Jeli ovih 15 neubedljivih stranaca, koji nemaju blage veze s fudbalom, treba da budu garancija za dovođenje još jednog azilanta izvesnog Tanka?! Očigledno je da je najuže rukovodstvo Zvezde privatizovalo klub i u dosluhu sa tzv. menadžerpm Ivicom Pavlovićem, koji dovodi ove berače kokosa i predstavlja ih kao „kapitalna pojačanja“ i zahvaljujući, ovim, po klub štetnim ugovorima, proviziju stavljaju u džep. Samo privatizacija Zvezde, Partizana i Vojvodine može rešiti ovaj „status quo“,tj. propadanje srpskog fudbala, na čiji raćun se bogte ove jajare, koje predstavljaju klubove.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tanko, tanko….!
    Terza se uspanicio, derbi dolazi ,sa kime ce na bojiste!? Sa tankim? E, svasta! Jasta.
    Dakle,smetljarnik i dalje radi….! Smesno do bola. Nema smiraja do propasti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter