1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIJATELJSKI: Crvena zvezda bolja od Grafičara pred Krasnodar (FOTO)

Objavljeno: 20.08.17 u 18:54

Na Topčiderskoj zvezdi danas je odigran prijateljski meč između Grafičara i Crvene zvezde, a crveno-beli su slavili sa 2:0 golovima postignutim u prvom poluvremenu.

Meč sa čačanskim Borcem u okviru Superlige Srbije je odložen zbog očajnog stanja terena na stadion kraj Morave, ali Crvena zvezda nije želela da odmara pred meč sa Krasnodarom u plej-ofu za Ligu Evrope. Odigrana je prijateljska utakmica sa filijalom Grafičarom na Topčiderskoj zvezdi. Crvena zvezda je slavila sa 2:0.

Trener Vladan Milojević je promešao karte i šansu dao igračima sa manjom minutažom. Crveno-beli su poveli golom Milića u 10.minutu utakmice. Na 2:0 povisio je Vanja Vučićević u 40. minutu kada je sjajno realizovao situaciju jedan na jedan sa golmanom Stankovićem.

U drugom poluvremenu za crveno-bele su igrali omladinci, ali i Brazilci Viveiroš i Ze Markos. Takođe, šansu su dobili i otpisani Stefan Milošević i Andrija Luković.

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Krasnodar u revanš meču plej-ofa Lige Evrope, a prvi meč je završen 3:2 u korist ruskog tima.

0
0

1 Komentara

  1. Ih ih zamislite 2:0 graficar dobili pred krasnodar, sto znaci maximum 1:1 sa krasnodarom, veoma veoma moguce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter