3
Evropske lige

NECA ‘KUVAO’ U NADOKNADI: Mihajlović za 19 minuta postigao gol na debiju, i to na nesvakidašnji način (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.17 u 09:28

Gol koji ni malo nije u njegovom stilu, zbog čega mu je verovatno još draži.

Nemanja Mihajlović ovog leta napustio je Partizan i preselio se u Holandiju, tačnije, Herenven, gde je sinoć upisao svoj prvi nastup u plavo-belom dresu.

Ušao je u igru u 74. minutu i 19 minuta kasnije njegovo ime već je bilo na semaforu. U trećem minutu nadoknade iskoristio je dugačak pas golmana i grešku odbrane da iza njihovih leđa uleti i glavom smesti loptu u dalji ugao.

Dakle, ušao je u igru i doneo svom timu bod samo nekoliko sekundi pre kraja meča. Kakva pozivnica za sve navijače, ali i trenera da podignu lestvicu očekivanja u sezoni pred nama.

Sudeći po partijama i golovima iz Humske, za Necu je ovo krajnje nesvakidašnji način da postigne gol, ali je makar u ovoj situaciji pokazao odličnu snalažljivost i igru glavom pred golom rivala.


0
0

3 Komentara

  1. DETE PARTIZANA, odmah se vidi suvi kvalitet i KO je KO u Srb. KO namesta, a KO-NE..npr. Gruja, gde je i sta je, a za NAVODNO 7 milki je ‘prodat’ IIIII KO JE OVDE „LUD“ ……………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter