3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I KRV ZA KRASNODAR: Zvezda kao i Partizan u sjajnoj akciji pred meč sezone za ulazak u Ligu Evrope

Objavljeno: 20.08.17 u 10:12
Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi „Crveno-bela krv“ biće održana 22. i 23. avgusta u prostorijama Medija centra stadiona „Rajko Mitić”.

A ovog puta dobrovoljni davaoci će dobiti posebnu nagradu, jer svako ko odluči da pomogne nekome i da krv, na poklon će dobiti ulaznicu za meč Crvena zvezda – Krasnodar koji se igra u četvrtak na stadionu u Ljutice Bogdana.

Dobrovoljno davanje krvi u utorak i sredu biće moguće od 9 do 18 časova.

Nove zalihe krvi su uvek neophodne. Zato se akcija „crveno-bela krv“ u saradnji sa Instititutom za transfuziju krvi Srbije organizuje već dvanaesti put. Svaka prethodna imala je izuzetan odziv i tako bi trebalo da bude i ovog puta.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.

0
0

3 Komentara

  1. …bez obzira sto nas k’o i UVEKKK KOPIRAJU u svemu, svaka cast na humanosti, samo, bojim se da im nece proci ni 0,5% uzorakkka, iz ‘poznatih nam razloga’ ………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter