5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zamena za Branka Jovičića stiže iz Španije

Objavljeno: 20.08.17 u 22:10

Nakon povrede Branka Jovičića, sportski sektor Crvene zvezde je u potrazi za igračem koji će ga odmeniti.

Iako je postojala mogućnost da Zvezdu pojača Srđan Mijailović iz Krila Sovjetova, od tog posla nema ništa, pa se Zvezda okrenula drugim rešenjima.

Crvena zvezda sada pregovara sa Nenadom Krstičićem, koji želi da napusti Alaves.

Izgleda da Crvena zvezda sprema ekstra pojačanje kao zamenu za povređenog Branka Jovičića. Kako saznaje HotSport, crveno-beli pregovaraju sa Nenadom Krstičićem (27), koji je član Alavesa od prošle sezone odakle je stigao iz Sampdorije.
 
Bivši vezista OFK Beogada je posle staža na Karaburmi, kao tinejdžer otisao u klub iz Đenove u kojem je proveo čak osam godina (2008 – 2016) i zabeležio je 92 zvanična meča za plavo- bele i postigao pet golova. Igrao je standardno par sezona, a „vaskrsao“ je dolaskom Siniše Mihajlovića. Godinu dana je vezista proveo kao pozajmljeni igrač u Bolonji. Prošlog avgusta se kao slobodan igrač odlučio za Alaves, gde mu se pridružio Aleksandar Katai. Imao je nekoliko dobrih rola, postigao je tri pogotka, ali dolaskom novog trenera je u drugom planu. 
 
Zvezda želi da ojača vezni red, a čeka se završni korak u naredna dva dana, kada treba da padne odluka oko povratka Krstičića u Srbiju, samo na novu adresu, u Ljutice Bogdana.
0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter