0
Evropske lige

JOŠ JE TA GLAVA ‘OTKAČENA’: Marko Arnautović dobio neviđeno glup crveni karton! (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.17 u 18:25

Drugo kolo u Premijer ligi donelo nam je puno uzbuđenja, a definitivno ga je obeležio i Marko Arnautović, ali u negativnom smislu.

Reprezentativac Austrije koji ima srpske korene i time se ponosi, danas je na utakmici između Sautemptona i Vest Hema napravio novu glupost, po ko zna koju po redu u svojoj karijeri.

Naime, u 33. minutu Arnautović je bez apsolutno ikakvog razloga udario laktom po vratu sa leđa defanzivca S’otona Stivensa i apsolutno zasluženo zaradio direktno isključenje sa meča.

Takvi startovi i sa manjim intenzitetom su najstrože kažnjivi, a posebno ovako oštri, te na društvenim mrežama već licitiraju oko pitanja koliko će utakmica suspenzije zaraditi.

Ono što je možda još interesantnije, jeste da je Arnautović takođe zaradio krajnje neinteligentan crveni karton protiv istog kluba, Sautemptona, ali je tada nosio dres Stouka.

Šta li mu je u glavi kada igra protiv Tadićevih ‘svetaca’?

(Izvor: youtube / SPORTS MEDIA INTERNATIONAL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter