5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Zvezda u ozbiljnom problemu pred revanš sa Krasnodarom

Objavljeno: 19.08.17 u 10:08

Prva „bitka“ u Krasnodaru je izgubljena, ali ostaje da se crveno-bela vojska pregrupiše pred revanš u četvrtak na stadionu „Rajko Mitić“.

Taj meč je najvažniji za crveno-bele u prvom delu sezone, a kako Zvezda neće igrati za vikend u Čačku, Vladan Milojević će imati dovoljno vremena da skocka taktiku i tim.

Ipak, trener tima sa Marakane ima dosta problema. Branko Jovičić je operisan, Le Talek je zaradio treći žuti karton i meč će posmatrati iz lože, a Rodić će verovatno morati još da miruje, pošto oseća bol u polomljenom malom prstu noge na meču sa Spartom iz Praga.

Pored njih, pojavio se problem i sa najiskusnijim Anđelkovićem, kog muči mišić, mada se očekuje da bude spreman i da, nakon kraćeg odmora, uhvati takmičarski ritam. 

Takođe, još nekoliko fudbalera Zvezde se požalilo na sitnije povrede nakon udaraca u duelima, mada nije ništa alarmantno.

Ostalo je da sačekamo ko će zameniti Le Taleka na mestu zadnjeg veznog, a u konkurenciji su Račić i Gobeljić.

 

0
0

5 Komentara

  1. Nemojte tako o Andjelkovicu pa on je kapiten. Inace slazem sa konstatacijom u vezi Milosevica zasto ne igra,
    ili bolje receno zasto je doveden u Zvezdu ako nije bolji od Andjelkovica za koga se i od ranije znalo da je kiks igrac i da zbog toga nije nesto znacajno postigao u fudbalu, ne gresim on je kapiten Zvezde. Neznam sta se to desava u Zvezdi lici mi vise na socijalnu ustanovu to je Bozovic izmislio sa Sikimicem, Andjelkovicem, Rendulicem i sada nastavio Milojevic sa Andjelkovicem i Milijasem. Neznam gde to vodi????

    0
    0
    Odgovori
  2. Anđelković je utripovao da je krilo i ne vraće se u odbranu niti on čovek od 35 godina zna da treba striktno da pokriva „svog“ protivničkog igrača. Njegovi centaršutevi su odokativni tj. ne gađa striktno nekog od napadača, već mu je glavno da centrira a kome nije važno. Vrlo je konfuzan i nepouzdan što je već dokazano „x“ puta. Umesto da rezerva Rodiću bude Milošević, naš zlatni U-19, Zvezda drži 35-to godišnjaka sa učinkom „0“. Ovde nisu čista posla! Za ovakvu situaciju, jedan od krivaca je i Milojević, kojemu će se ovo obiti o glavu! Jel’ on misli da smo mi navijači Zvezde obične ovce?!

    0
    0
    Odgovori
  3. …tekkk ce biti OOOGROMNIH ‘glavobolja’, mnogo su bre zla i mucki na pravdi Boga napravili da bi prosli bez zestoke KAZNE u vidu KATANCAAAA ……………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter