0
Fudbal

FUDBAL: Marko Mihajlović novi član libanskog Salama

Objavljeno: 19.08.17 u 13:11

Iskusni defanzivac Marko Mihajlović novi je član vicešampiona Libana, ekipe Salama. 29-godišnji centralni bek kaže da zadovoljan prvim utiscima u novom klubu, nakon što je posle prethodne sezone provedene u Jordanu, odlučio da ostane u Aziji.


– Prvi utisci su fantastični. Ljudi iz kluba su bili odlučni u nameri da me dovedu, tako da mi nije bilo teško da donesem odluku. Azija mi je bila primarna u ovom prelaznom roku – rekao je Mihajlović.

Salam je prošle godine bio drugi iza Al Aheda i Mihajlović kaže da su ambicije njegovog novog kluba ostale iste.

– Očekivanja su velika. Imamo malu, ali jaku grupu igrača. Nadam se da ćemo i na kraju ove sezone da obezbedimo kvalifikacije za kontinentalno takmičenje – smatra Mihajlović.

Stameni defanzivac je ostavio sjajan utisak u Al-Ramti, gde je bio ljubimac navijača.

– Još ranije sam rekao da sam se tamo osećao kao kod kuće, tako da je rastanak teško pao i meni i njima. Ostala je samo nekolicina mladih igrača. Ambicije, kao i finansije kluba, ove godine nisu iste. Promenila se i kompletna uprava, ali sam siguran da ćemo u bliskoj budućnosti ponovo da sarađujemo – kaže Mihajlović.

29-godišnji fudbaler veruje da će mu iskustvo iz Jordana biti od veliki koristi u Libanu.

– Kvalitet lige u Libanu se ne razlikuje mnogo od Jordana. Mislim da mi neće biti teško da se odmah uklopim u sistem. Za dva meseca igramo kvalifikacije za Arab čempionšip i nadamo se prolasku u grupnu fazu – zaključio je Mihajlović.

Mihajlović je karijeru započeo u FK Novi Sad, odakle je otišao u Švedsku gde je igrao za Dalkurd, Umeu, Brage, Hamarbi i Sirijansku, a pre Al-Ramte bio je igrač Dinama iz Batumija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter