Fk Voždovac je dana dobio još jedno pojačanje. Radi se o Igoru Maksimoviću.

Povezane vesti

Maksimović je rođen u Jagodini, 31.07.1999 i igra na poziciji prednjeg veznog igrača. Stigao je iz redova Partizana, a takođe je nastupao za sve mlađe selekcije Srbije. Za Srbiju je nastupao na 23 utakmice i bio strelac dva puta.

Dobrodošlicu ispred kluba mu je poželeo šef stručnog štaba Ilija Stolica.

-Čestitke Igoru na potpisivanju profesionalnog ugovora, veliko je zadovoljstvo što je tu sa nama. Dobro se poznajemo iz mlađih reprezentativnih selekcija,  sarađivali smo dve tri godine zajedno. Imam samo reči hvale i poruku da je došao upravi klub i pravu sredinu, gde će moći da se razvije i napreduje u skladu sa svojim velikim potencijalom. Na obostrano zadovoljstvo mi je čast da predstavim jedno ovakvo pojačanje za sve nas u klubu.

-Želeo bih da se zahvalim šefu na dobrodošlici i pohvalama. Želeo bih da se zahvalim klubu koji mi je pružio priliku da se razvijam kako je neophodno i da nastavim fudbalsku karijeru na pravi način. Igrama za omladince i radom, nadam se da ću uspeti da se nametnem šefu stručnog štaba da zaigram u prvom timu. Ipak, prava dokazivanja tek slede – istakao je u svom prvom intervjuu Igor Maksimović.

FOTO: FK Voždovac

U narednom kolu Voždovac gostuje ekipi Spartaka. Meč u Subotici se igra 19.08. u 19:00, a na današnjoj konferenciji prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i Nikola Srećković.

-Jedno teško gostovanje i jedna zanimljiva utakmica nas očekuje, jer ekipa Spartaka ima odličan start u sezoni kao i mi, te će publika imate priliku da vidi lep fudbal u Subotici. Možda je njihova prednost što igraju na domaćem terenu, ali mi smo usmereni na nas i na našu ideju i iskreno se nadam da se kući vraćamo sa pozitivnim rezultatom – istakao je Nikola Srećković, fudbaler Voždovca.

-Očekuje na ozbiljan i organizovan protivnik. Trenera Spartaka dobro poznajem i cenim, svojim kvalitetom i radom je očigledno napravio za ovo kratko vreme ozbiljnu takmičarsku ekipu i rezultati koje beleže u početku sezone dovoljno govore – istakao je Ilija Stolica.

-Mi imamo odličan start, takođe i gledamo nastavak sezone sa našim ambicijama i mislim da ćemo imati šta da pokažemo publici u Subotici, za koju se nadam da će doći u velikom broju, jer dve ekipe i Spartak i Voždovac zaslužuju da budu ispraćene na pravi način posle uspešnih startova u prvom delu sezone – nadovezao se Stolica.