Crvena zvezda je iz Krasnodara u Beograd donela aktivan rezultat koji igračima i navijačima crveno-belih daje za pravo da se nadaju plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope.

Povezane vesti

Neće Crvenoj zvezdi biti nimalo lako u revanšu. Odavno se zna da će Branko Jovičić propustiti meč zbog povrede, a crveno-beli će narednog četvrtka biti lišeni pomoći Francuza Damijana Le Taleka.

Damijan Le Talek, koji je sinoć odlukom trenera crveno-belih Vladana Milojevića prekomandovan sa pozicije štopera  u vezni red, zaradio je u Rusiji treći žuti karton u tekućim kvalifikacijama za Ligu Evrope i eliminisao sebe iz predstojećeg revanša sa ruskim klubom.

Le Talek je burno reagovao na jednu odluku glavnog sudije Gediminas Mažeike iz Litvanije i naterao ga da ga javno opomene, iako je znao da mu preti suspenzija i da su pozicije na kojima nastupa deficitarne.

Ko će zameniti Le Taleka u revanšu na poziciji zadnjeg veznog, ostaje da se vidi. Šansu da zaigraju u revanšu mogu da očekuju Uroš Račić i Marko Gobeljić, a možda potencijalno rešenje bude i iskusni Nenad Milijaš.