Olimpijakos je izdvojio preko tri miliona i preko izaslanika Darka Kovačevića poručeno je crno-belima da se posao završi posle megdana sa Zvezdom.

Povezane vesti

‘Uzmi ili ostavi’ ponuda. Partizan je od Olimpijakosa dobio zvanično ekstra uslove da proda Uroša Đurđevića i da inkasira automatski preko tri miliona evra, a da uz bonuse se ova suma poveća u narednih godinu dana!

Ovu zvaničnu ponudu klubu iz Humske, kako saznaje HotSport, preneo je izaslanik gazde i savetnik predsednika Marinakisa, bivši napadač ekipe iz Pireja Darko Kovačević.

FOTO: STARSPORT

Prestavnik crveno-belih je ispratio meč sa Videotonom u sklopu svoje misije i snimanje najboljeg strelca šampionata Srbije u prošloj sezoni pored dvomeča usledilo je i sa Javorom.

Pored Bena i Emenikea procenjeno je da je u trci na tri fronta neophodno pojačati napad i očekuje se da posle revanša sa Rijekom usledi plasman u Ligu šampiona. Novac nije problem posto je utanačena izgleda prodaja mladog štopera u Leverkuzen za čak 15 miliona evra, tako je deo izdvojen za golgetera i možda još jednog novajliju.

Neki krajni rok je da se priča finišira dan posle derbija sa Crvenom zvezom (27. avgust), a ako Partizan narednih dana da svoj pristanak velika je verovatnoća da Đurđević 28. avgusta krene put Atine na potpis četvorogodisnjeg ugovora.

Blizu je rastanak, ali treba sačekati završni čin.

FOTO: STARSPORT