2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U POHODU NA KRASNODAR: Milojević odredio kojih 11 počinje (SASTAVI)

Objavljeno: 17.08.17 u 17:42

Trener Crvene zvezde odabrao je početnih 11 igrača koji će se suprotstaviti Krasnodaru.

Na golu će početi Milan Borjan, dok će se ispred njega naći Savić i Babić.

Za desni bok Zvezdine defanzive biće zadužen Filip Stojković, dok će po levoj strani dejstvovati Dušan Anđelković, koji menja nedovoljno spremnog Milana Rodića.

Vezni red će činiti nekadašnji saigrači iz Morodovije, Le Talek i preporođeni Donald, dok će ispred njih biti Gelor Kanga.

Krilne pozicije rezervisane su za Slavoljuba Srnića desno, odnosno Nemanju Radonjića levo, a zadatak da ugrozi gol domaćeg sastava biće na plećima Ričmonda Boaćija.

Na klupi će, pored Kahrimana, biti Milijaš, Adžić, Gobeljić, Račić, Pešić i Milić.

Što se Krasnodara tiče, u prvom timu mesto je našao Mihailo Ristić, pa će tako Zvezda još jednom igrati protiv tima koji ima njenog bivšeg fudbalera u svojim redovima.

Sastavi

Krasnodar: Sinicin – Petrov, Grankvist, Martinovič, Ramirez – Ristić, Gazinski – Klaeson, Mamajev, Vanderson – Ignjatjev

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić, Babić, Anđelković – Le Talek, Donald – Srnić, Kanga, Radonjić – Boaći

 

0
0

2 Komentara

  1. Pišem na 45 minuta pre početka utakmice u Krasnodaru! Ako ovaj tim zaista istrči u Krasnodaru, onda Zvezda nema što tražiti tamo, jer igrati sa sporim i neborbenim Letalekom, Donaldom i Kangom je ravno samoubistvu a u napadu Boaći, gol može postići jedino iz penala ili sa gol linije: Voleo bih da Zvezda dobije sa pet razlike ali igrati sa ovim igračima je neozbiljno. Uostalom, videćemo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter