7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Kakav meč! Zvezdo, bravo!!! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.17 u 21:07

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Krasnodar, ali se iz Rusije vraćaju sa apsolutnim pravom da veruju u prolazak dalje – Krasnodar – Crvena zvezda 3:2.

Pitanje je kako bi se situacija razvijala da Zvezda nije dva puta dopustila da pad koncentracije bude surovo kažnjen. No, krenimo redom…

Početak susreta doneo je dosta bojažljivu igru Crvene zvezde, pa je Krasnodar na samom početku diktirao tempo, a prednjačio je doskorašnji vezista Zvezde, Mihailo Ristić, koji je već u sedmom minutu šutirao, Borjan je odbio loptu ali ona nije završila kod igrača domaćeg tima.

Ponovo je Ristić bio u centru pažnje 12 minuta kasnije, kada je ponovo na muke stavio Borjana. Golman Zvezde je ponovo kratko odbio loptu, ali je na nju naleteo Ignjatijev i doneo svom timu 1:0.

Šest minuta kasnije, odličan udarac Srnića, ali Boaći nije uspeo da „otpadak“ smesti u mrežu iz dva pokušaja.

Na isteku pola sata Gelor Kanga je izborio slobodan udarac, da bi nakon prekida malo nedostajalo da Martinovič poravna autogolom, ali lopta, uprkos nešto lošijoj reakciji odbrane Krasnodara, nije završila u golu.

Samo dva minuta bilo je potrebno Ristiću da ponovo pripreti, ponovo je Borjan imao problema, ali je uspeo da ukroti udarac.

Do kraja poluvremena Zvezda je imala inicijativu, ali je ostalo 1:0.

Ne i na početku drugog dela, pošto je u 46. minutu Klason povećao na 2:0 nakon centaršuta Ramiresa i očajne reakcije Anđelkovića, koji je dopustio fudbaleru Krasnodara da neometan zahvati loptu i pošalje je iza leđa Borjana.

I kada se činilo da Zvezdi preti težak poraz, preporod!

Prvo je Boaći propustio neverovatnu priliku da smanji na 2:1, ali je njegovu grešku ispravio Srnić u 57, odličnim udarcem, pa je Zvezda stigla do gola u gostima.

Već u sledećem napadu Ristić je ponovo napravio dar-mar, ali je sudija ostao nem iako je lopta nakon udarca doskorašnjeg Zvezdinog fudbalera završila bar metar iza linije.

Ono što nije pošlo njemu jeste Petrovu za rukom nakon kornera i nove greške odbrane Zvezde, koja je još jednom zakasnila, pa je još jedan volej završio iza Borjana.

To je bio znak za Milojevića da izvede Babića i ubaci Pešića, a takva odluka se isplatila već u narednom napadu, pošto je dvojac rezervi Milić – Pešić smanjio na 3:2.

Do kraja susreta napadao je Krasnodar, imala je i Zvezda nekoliko prilika, ali nije bilo promena rezultata.

Revanš je na programu za nedelju dana, a Crvena zvezda će pred svojim navijačima imati dobru priliku da stigne do grupne faze Lige Evrope.

(Youtube/Hayder Barcelona)

Kvalifikacije za plasman u Ligu Evrope, plej – of, prvi meč

Krasnodar – Zvezda 3:2 (1:0)

 

(Ignjatijev 20, Klason 46, Petrov 66 – Srnić 57, Pešić 71)

 

 

0
0

7 Komentara

  1. Pa imao je jedno 7-8 direktnih suteva na gol…od toga asistenciju za prvi i onaj cist gol sto je dao ali sreca brate pa sudija na platnom spisku SNS-a ahahhaha

    0
    0
    Odgovori
  2. …’bravo’, a IZGUBE, pritom protivnickoj ekipici ne priznaju CIST GOL …………………………………………………………………….TO se kod nas u Srb. kaze JADNOOOO

    0
    0
    Odgovori
  3. Le Talek ne treba da igra kao zadnji vezni, može na štoperu i na tom mestu njegov izostanak pravi veliki problem, Babić je bio katastrofalan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter