0
Evrokupovi

HOTSPORT TIKET DANA: Olimpijakos dobija Rijeku, Mariboru male šanse protiv Hapoela

Objavljeno: 16.08.17 u 10:18

Uspeli smo juče da pogodimo tiket sa mečevima Lige šampiona, a sledi novi pokušaj sa mečevima u borbi za elitu, i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

OLIMPIJAKOS – RIJEKA 1 (1.65)

Posle eliminacije Partizana sledi susret sa šampionom Hrvatske u Atini, a cilj domaćina je da stekne kapital pred revanš i očekuje se pun pogodak crveno-belih.

SELTIK – ASTANA 2 – 3 GOLA (1.95)

Škoti svakako imaju ulogu favorita, ali su znali godinama unazad da kiksnu u ovoj fazi sezone, mada je ulog veliki i biće svakako žestoka borba u Glazgovu.

HAPOEL – MARIBOR 1 (1.55)

Svakako je ovo fiks dana, ako se sagleda celokupna situacija i da su Izraelci u prošlom kolu eliminisali Ludogorec. Gosti u džepu imaju Ligu Evrope, mada sve sem pobede domaćina je iznenađenje.

NORVIČ – KPR 1 (1.75)

Glatko su u nedelju „kanarinci“ poraženi kod kuće i večeras žele povratak na pobednički kolosek pred svojim navijačima, a rival iz Londona je svakako po meri.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 8.72.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter