Fudbaleri Parizana sutra igraju meč protiv Videotona u okviru plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, a trener crno-belih pričao je o mnogo zanimljivih stvari na konferenciji za medije pred ovaj susret.

Povezane vesti

Na početku je Đukić istakao da je svestan da se pred Partizanom nalazi težak i važan ispit.

Svi smo svesni da se nalazimo pred važnom utakmicom za klub i sve nas. Prolazak u dalji krug je veoma bitan, znamo da imamo teškog protivnika, ali ćemo sve učiniti da obradujemo naše navijače i plasiramo se u LE koja nam je veoma potrebna. Ovo je najvažnija utakmica do sada za nas, znamo ko ih vodi i kakve je rezultate imao i šta je uradio prošle sezone.

Potom je nastavio i o Marku Nikoliću:

Veći problem je ekipa Videotona, kao što je i njima veci problem ekipa Partizana nego trener Partizana. Nema nepoznanica, znamo sve o njima, kao i oni o nama. Analizirali smo protivnika, igračima ćemo pokazati i ukazati na savete, ali najbitniji smo mi i ako mi budemo pravi, biće dobro. Bitne su ekipe, ne treneri. 

Trener crno-belih je uveren da mogu do dobrog rezultata:

Uvek sam optimista, ne razmišljamo o porazu, verujem u moju ekipu, dobro radimo, oni hvataju sve više koncepte koje tražimo od njih. Spremni smo da prođemo i ne razmišljam o porazu.

Jedna od glavnih nedoumica jeste izbor golmana…

Golman, imamo ih pet za sada, odlučićemo demokratski. Videćemo ko, da li ćemo to odlučiti izvlačenjem iz šešira ili kako već, istakao je Đukić, koji je potom otkrio da su Đurđević i Everton trenirali, da bi atmosferu na praznom stadionu opisao kao sablasnu.

Susret počinje u 21 čas na stadionu Partizana.