9
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Ako nešto ne bude kako treba, pucajte u mene, ne bih o surovim temama!

Objavljeno: 15.08.17 u 16:15

Vladimir Stojković se vratio u Partizan i ponovo će nositi dres sa brojem ’88’ u kome je u prvom mandatu kao čuvar mreže postigao jedan gol, ali ih spasao mnogo više.

Prisutnim novinarima se prvo obratio sportski direktor kluba Ivica Iliev.

– Veliko zadovoljstvo i ponos što drugi put sarađujem sa Vladimirom, prvi put kao igrač kada smo vojevali u Ligi šampiona, a sada kao sportski direktor. O njemu ne želim da trošim reči, velika vera da sa njim možemo da ispunimo sve naše ciljeve – kratak je bio Iliev.

Pre pitanja ‘sedme sile’ javnosti se obratio Vladimir Stojković.

– Drago mi je da sam se vratio tamo gde su me svi želeli. Osećam se kao član porodice i verujem da ću pomoći u ispunjenju svih ciljeva.

Ivica Iliev je prvi odgovaro na pitanja novinara, a mnoge je zanimalo da li se Vladimir Stojković kao opcija pojavio tek posle ‘kikseva’ Filipa Kljajića.

– Stojke je broj ‘jedan’. Opcija je uvek otvorena, on je golman broj ‘jedan’ u Srbiji mnogo godina. Sada su se sve kockice sklopile za njegov povratak.

Za Vladimira Stojkovića ekipa nije nepoznata, tokom leta je trenirao u Humskoj i upoznao je momke.

– Trenirao sam sa velikim brojem saigrača, osećam se kao da nisam odlazio. Sarađivao sam sa Đukićem u mladoj reprezentaciji i ‘A’ reprezentaciji.

Protiv ovratka u Partizan bili su samo prijatelji, razlog trenutno drugo mesto na tabeli, a reprezentativni golman je navikao da večitog rivala gleda iza sebe.

– Bilo je sufliranja od prijatelja zašto se sada vraćam kada sam tri godine bio prvi sa Partizanom. Rešio sam da dođem, pa ako nešto ne bude kako treba pucajte u mene – rekao je Stojković, a ubacio se Iliev.

– Prvo u mene!

Reč – dve i o dvoboju sa Videotonom, ali i tome da li će on čuvati gol Partizana.

– Najvažnije je da se prođe Videoton, ne treba birati sredstva. Da li ću braniti u četvrtak? To nije pitanje za mene, već za stručni štab. Igramo protiv nekog ko nas vrlo dobro poznaje. Marko Nikolić je od ovih momaka napravio šampione. Tu je Marko Šćepović, veliki Grobar, željan dokazivanja. O Danku Lazoviću ne želim da pričam, nema potrebe.

O tome da uporedi svoj prvi dolazak u Husmku i ovaj povratak nije želeo da komentariše.

– Sad se osećam kao da sam tu, tada je to bilo ‘bombastično’. Nećemo te surove teme – zaključio je Stojković.

0
0

9 Komentara

  1. najgore je je sto ce sada da brani i reprezentaciju jer ce biti standardan u Partizanu, mislim, kao Zvezdasu mi je drago sto ce da brani za Partizan ali dres A tima ne zasluzuje vec odavno
    najveca golmanska podvala ikada, idi uzivaj u penziji, dobro si se provukao kao „golman“, cuti sada i gledaj utakmice na TV-u
    Kljajic klasa za njega, mlad momak, doci ce na svoje, polako

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveće pojačanje Zvezde je dolazak Stojkovića, večite inostrane rezerve, u Partizan! Zašto je on rezerva svuda u inostranstvu gde je bio?! Odgovor: 1) Zato što prima golove iz velike udaljenosti i 2) zato što ne ume istrčati na centaršut protivnika! Živ bio Stojke, da Bog da branio još 10 godina u Partizanu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Lepo si rekao u jednoj emisiji, kad nesto mrzis onda je to zauvek! Toliko o tvojoj ljubavi prema crno beloj boji! Tekla je crveno bela krv, a sada crno bela!! Smesno!!

    0
    0
    Odgovori
  4. …jbg. Stojke, zasto bi Partizan-i ‘pucali’ u svoje, MI ‘pucamo’ samo u ‘domace’ izdajnike, petokolonase sto ih je osnovao bugarcic&krcun …………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • A mi „pucamo“ u strano sportsko društvo ubačeno u Srbiju 1945.godine, iz NDH-a, kojima je predsednik bio Franjo Tudjman, a najveća legenda Fadilj Vokri.

      0
      0
      Odgovori
      • Bili su tu i kujtim salja, isa sadriu prekazi jusufi…. Legenda do legende pa svi albanci sa Kosova su navijali za grobare e da i toljumba i baklava sa slavije

        0
        0
        Odgovori
  5. samo u pfc mozes i da branis, jer gde god si bio, bio si rezervni golman rezervnom golmanu. steta sto ce gurajuci tebe jednom mladom golmanu uzeti sansu da se u toj nasoj tramvaj ligi razvija. i naravno vracas se u klub koji najvise volis…idi begaj bre

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter