0
Evropske lige

VESTI SA ‘ČIZME’: Hrvatski napadač stiže na San Siro

Objavljeno: 15.08.17 u 19:57

Nakon odlaska Kolumbijca Karlosa Bake u Viljareal na pozajmicu, čelnici Milana su krenuli u finiširanje operacije ‘Nikola Kalinić’.

Milan je čekao finiš prelaznog roka kako bi Fiorentina spustila cenu za hrvatskog napadača jer ne želi zadržati nezadovoljnog igrača, što bivši igrač splitskog Hajduka svakako jeste. 

Dva kluba dogovorila su transfer za 25 miliona evra, a levi bek ‘rosonera’ Luka Antoneli ipak neće biti deo transfera već će ostati na San Siru. Klub sa ‘Artemio Frankija’ će dobiti spomenuti novac koji će potrošiti na dolazak Đovanija Simeonea iz Đenove. Službena potvrda Kalinićevog velikog transfera očekuje se svakog sata, eventualno dana, i time će biti završena jedna od najvećih transfer sapunica ovog leta. 

Nikola Kalinić je ponikao na Poljudu, a nakon Hajduka usledila je selidba u Blekburn Rovers, a zatim u ukrajinski Dnjepar. Hrvat je u Fiorentinu došao 2015. godine i u 68 mečeva za klub sa ‘Artemio Frankija’ postigao je 27 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter