0
Evrokupovi

FOTO: YouTube

SMENA TRENERA U SKOPLJU: Bivši trener Zvezde preuzeo Vardar pred meč sa Fenerbahčeom

Objavljeno: 15.08.17 u 17:15

Fudbalski klub Vardar u četvrtak očekuje jedan od najznačajnijih mečeva u ovom veku. Makedonci igraju protiv turskog Fenerbahčea u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.

Vardar je ovog leta napravio veliki uspeh izbacivši Malme u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a malo je falilo da eliminišu i danski Kopenhagen u trećem kolu kvalifikacija. Jedan od glavnih tvoraca ovih uspeha šampiona Makedonije bio je trener Goce Sedloski.

Na veliko iznenađenje makedonske sportske javnosti, doskorašnji trener Vardara Sedloski podneo je neopozivu ostavku, ali rukovodstvo skopskog giganta ekspresno je reagovalo i angažovalo bivšeg trenera Crvene zvezde Čedomira Janevskog. Makedonski stručnjak će debitovati na klupi Vardara na meču protiv ‘kanarinaca’ iz Istanbula.

Janevski je i kao igrač branio boje kluba iz Skoplja, a u bogatoj trenerskoj karijeri vodio je: Klub Briž, Gent, Crvenu zvezdu, Etnikos, Mons, Muskron, Beveren, a bio je i selektor reprezentacije Makedonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter