0
Domaći fudbal

FC Sparta Prague players pose for the photo, Crvena Zvezda - Sparta Prag 27.7.2017. Beograd, Srbija, Europa league, liga Evrope qualification match, kvalifikaciona utakmica 27. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NAKON SRĐANA PLAVŠIĆA: Sparta angažovala još jednog fudbalera Zvezde

Objavljeno: 15.08.17 u 21:33

Sparta iz Praga je nastavila da dovodi igrače iz Srbije.

Nakon Srđana Plavšića koga je češki velikan u ovom prelaznom roku doveo iz Zvezde za 1,3 miliona evra, Sparta je angažovala i nekadašnjeg omladinca Crvene zvezde Filipa Maksića. Mladi štoper je potpisao četvorogodišnji ugovor sa praškom Spartom. On je tokom jula meseca igrao mečeve za U 19 tim češkog kluba.

Filip Maksić (18) nikada nije zaigrao za prvi tim crveno-belih, a u epicentru skandala je bio kada se fotografisao u trenerci Partizana, a njegov saigrač je to objavio na Instagramu. Iako je Maksić priložio dokaze da je ‘vatreni zvezdaš’ i u medijima objašnjavao da je to bila samo šala, direktor Zvezdine omladinske škole Dragan Mladenović je suspendovao njega i Slađana Rakića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter