1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Poznat naredni korak Jovičića, vraća se na teren duplo ranije?! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.17 u 09:50

Jedan od najboljih igrača Zvezde u novoj sezoni je doživeo tešku povredu zbog koje će propustiti naredni period.

Donešena je veoma važna odluka što se oporavka Jovičića tiče.

Branko Jovičić će biti podvrgnut hirurškom zahvatu kod doktora Nebojše Popovića, što treba da ubrza njegov povratak na teren.

Bila su podeljenja mišljenja stručnjaka, ali je pala odluka da Branko Jovičić ide na operaciju, kod svetski priznatog stručnjaka iz ove oblasti sportskih povreda, čuvenog doktora Nebojše Popovića.

Kako saznaje HotSport, vezista danas leti za Katar gde će posle hirurškog zahvata imati i oporavak na klinici u trajanju od sedam do deset dana. Posle povratka u Beograd sledi nastavak sa terapijama i očekuje se da sredinom septembra Jovičić bude zalečen, mada će mu biti potrebno bar dve nedelje treninga da se vrati u pravi ritam.

U meču sa Čukaričkim, posle jednog starta došlo je do naprsnuća „koščice“ kod malog prsta i procene su bile da će oporavak trajati deset nedelja. Operacijom se verovatno pauza polovi, mada je sve individualno, ali Jovičić je poznat kao vrhunski borac i svakako da će dobiti ovu bitku i do kraja jesenjeg dela se ponovo naći u dresu Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter