10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANAS JE TAJ DAN: Đukić dobija ogromno pojačanje za Videoton i nastavak sezone (FOTO)

Objavljeno: 14.08.17 u 11:15

Crno-beli bi trebalo da u toku dana i zvanično dobiju jedno od najvećih pojačanja ovog leta.

Posle Pantića, Miletića, Sume i Solomona, šampion Srbije je završio još jedan dobar posao pred dvomeč sa Videotonom.

Danas će se u Humsku vratiti Vladimir Stojković i obaviti sve formalnosti koje ga dele od toga da se priključi timu Miroslava Đukića

Samo papirologija je još ostala do zveničnog povratka 34-godišnjeg Vladimira Stojkovića u Partizan. Kako saznaje HotSport, Notingem Forest i srpski klub su precizirali sporazum, sledi razmena mejlova i zatim potpis iskusnog golmana, koji će imati drugi mandat u Humskoj posle 2013. godine.

Najvažnije za trenera Miroslava Đukića je da već sutra na treningu treba da bude iskusni čuvar mreže i da stane između stativa u četvrtak uveče protiv Videotona. Sledi licenciranje kod takmičaske komisije UEFA, a krajni rok za „džokera“ pred plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope je 48 časova uoči utakmice.

Posle pobede u Novom Sadu sledi evropski izazov, a Partizan ima dosta personalnih problema mada se očekuje da se oporave Uroš Đurđević i Brazilac Everton. Poznato je da Kosović neće moći da igra u Beogradu, a veliki znak pitanja stoji i za nastup u revanšu 24. avgusta.

FOTO: STARSPORT
0
0

10 Komentara

  1. U poslednjih 10-tak godina Partizan je bio 7 ili 8 puta Šampion a komšinica 2 ili najviše 3 puta… Prema tome može nama da bude i crni ciganin na golu..

    0
    0
    Odgovori
  2. Cinjenica je da Vojvodina nije uputila udarac na gol koji bi se mogao smatrati ozbiljnim iskusenjem za golmana. Momak je obavio posao odlicno, ali stvarno nije imao ozbiljnih iskusenja. Tako da se ne moze dati neka ocena o njegovim golmanskim kvalitetima. Mislim da on ima talenta i mogao bi da se razvije u sjajnog golmana, ima sve fizicke predispozicije..
    Sto se tice dolaska Vlade Stojkovica, mislim da je to sjajan potez Ilijeva i to svakako zasluzuje podrsku grobara. On je ogroman golmanski autoritet kod nas i znacice mnogo nasoj odbrani. Jedino nisam siguran da li je bas momenat da on stane na gol na tako bitnom mecu a da nije dugo branio na zvanicnim i takmicarskim utakmicama. Ne sumnjam da ce Djukic i saradnici sve to sagledati na pravi nacin, ispitati njegovu spremnost da stane na gol Partizana protiv Videotona. Ja hocu da verujem da ce Partizan igrati svoju igru i da nije toliko odlucujuce ko ce biti na nasem golu!!! U svakom slucaju, dobro nam dosao Veiki Vladimire, grobarcino!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Najveće pojačanje Zvezde, u ovom prelaznom roku, je dolazak golmana Stojkovića, u Partizan, večite rezerve, iz svih inostranih klubova. On će u Partizanu biti standardan i zahvaljujući njegovim odbranama, Zvezda će pobeći Partizanu, nekih desetak bodova. A, kada se Partizan osvesti, biće mu kasno! Dobrodošao, Stojke!

    0
    0
    Odgovori
    • GANI KMECE I PRICAJU ZALOPOJKE, DUSA IH BOLI STO IM KAPITEN BIO GROBAR STOJKE!
      A SAKRILI BI ONI IZ FUDBALSKE KNJIGE STRANU,GDE PISE RAJKO MITIC POSTIZAO GOLOVE U VOLJENOM PARTIZANU!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter