0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

SUPERKUP ITALIJE: Dva penala, Crnogorac umalo tragičar – ali pehar ide Laciju! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.17 u 23:25

Fudbaleri Lacija su porazili Juventus u Superkupu Italije.

Nebesko-plavi su slavili rezultatom 3:2.

Prvi pogodak viđen je u 32. minutu i to sa penala. Ćiro Imobile je i postavio loptu na kreč, a i iznudio jedanaesterac. Hitao je ka golu tima iz Torina kada ga je Bufon oborio u pokušaju da dođe do lopte.

Imobile je i povisio na 2:0. Odbranu Juventusa kao da je uspavalo kruženje lopte Lacija oko kaznenog prostora, onda je Parolo uputio ne preterano opasan centaršut, isto tako je i glavom loptu udario Imobile, a Bufon je ostao ukopan.

A onda ‘blickrig’ Dibale. Argentinac je za šest minuta u samom finišu utakmice izjednačio. Prvo nakon sjajno izvedenog slobodnog udaraca sa udaljenosti nešto manje od 30 metara, a onda i sa bele tačke. Nespretnom reakcijom je Adam Marušić oborio Aleksa Sandra, a argentinski napadač je bio nemilosrdan sa kreča.


Paulo Dybala Goal HD – Juventus 1-2 Lazio 13… by fififilive

Čovek odluke je bio Murđa. Na levom boku igrališta je loptu primio Džordan Lukaku, nakon čega je usledio sjajan trk i ulazak u kazneni prostor. Lukaku je potom poslao loptu na peterac, a tamo je bio čovek koji je doneo trofej Rimljanima.


Alessandro Murgia Goal HD – Juventus 2-3 Lazio… by riqezi

SUPERKUP ITALIJE:

JUVENTUS – LACIO 2:3 (0:1)
(Dibala 85, 90+1 PEN – Imobile 32 PEN, 54, Murđa 90+2)

Juventus: Đanluiđi Bufon, Aleks Sandro, Đorđo Kjelini, Medhi Benatija (De Šiljo 56′), Andrea Barzalji, Miralem Pjanić, Sami Kedira, Mario Mandžukić (Bernardeski 72′), Paulo Dibala, Huan Kvadrado (Kosta 57′), Gonzalo Iguain.

Lacio: Tomas Strakoša. Stefan Radu, Stefan de Vraj, Valas, Dušan Basta (Marušić 75′), Marko Parolo, Lukas Leiva (Murđa 80′), Luis Alberto, Senad Lulić (Lukaku 75′), Sergej Milinković Savić, Ćiro Imobile.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter