0
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

FLEŠ SA BANJICE: Rad sa merakom ide u Niš (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.17 u 13:40

Novi izazov fudbalere Rada čeka u Nišu. U 5. kolu Superlige Srbije gostuju ekipi Radničkog. Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 20 časova.

Ohrabreni pobedom protiv Zemuna (2:0), „građevinari“ sa mnogo optimizma putuju u Niš gde će pokušati da se nadigravaju sa „Meraklijama“ i da dođu do povoljnog rezultata. U taboru banjičkog superligaša cene ekipu Radničkog, jer je jedna od pretedenata za izlazak na evropsku fudbalsku scenu, ali veruju u sopstvenu mladost i njene kvalitete, koji se upravo dokazuju na mečevima gde nema mnogo pritiska. Momci Gordana Petrića sa nestrpljenjem očekuju meč u Nišu da pokažu auditorijumu na jugu Srbije svoj raskošni talenat i znanje, sa željom da to i rezultatski materijalizuju.

U dosadašnja četiri kola Rad je upisao jednu pobedu (Zemun na Banjici 2:0), remi (Napredak u Kruševcu 2:2) i dva poraza (Crvena zvezda na Banjici 0:2 i Mladost u Lučanima 2:1) i nalazi se na 11 mestu prvenstvene tabele. Sa druge strane, Radnički je prvenstvo otvorio porazom u Beogradu od Crvene zvezde sa 3:0, da bi u poslednja dva kola upisao dve pobede u gostima , protiv novajlija u ligi Zemuna i Mačve sa istovetnim rezultatom 1:2, sa tim što imaju zaostalu utakmicu iz drugog kola sa ekipom Mladosti iz Lučana. Nišlije trenutno zauzimaju sedmo mesto na tabeli.

Trener Rada, Gordan Petrić i prvotimac Filip Bainović arhivirali su meč sa Zemunom i smatraju da je pred njihovim timom novih 90 minuta, u kojima će pokušati da kroz dobru partiju dođu do povoljnog rezultata protiv Radničkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter