1
Evrokupovi

FOTO: YouTube

ŠTA ĆE BITI SA VARDAROM: Rus Samsonenko najavio odlazak iz makedonskog sporta

Objavljeno: 11.08.17 u 17:37

Prvi čovek Vardara, Sergej Samsonenko, obratio se javnosti u ovoj zemlji i najavio da će ova sezona biti njegova poslednja na čelu Vardara.

Rus je vlasnik muškog i ženskog rukometnog kluba Vardar, a finansira i istoimeni fudbalski klub. Samsonenko se pismom obratio makedonskoj sportskoj javnosti.

Juče uveče sam se vratio u Makedoniju i bio duboko uznemiren onim što sam mogao da pročitam u medijima i na društvenim mrežama. Odmah sam sebi postavio pitanje, da li moje kolege i ja zaslužujemo takve uvrede. Makedonija je moj dom već 11 godina i za to vreme sam uložio ogromna sredstva za razvoj sporta u ovoj zemlji.Dragi prijatelji, cena jedne karte ne može da vrati sve ono što sam dao makedonskom rukometu, fudbalu, tenisu i drugim sportovima. Dugo sam ćutao na uvrede koje su upućivane meni od strane pojedinih medija i pojedinaca, ali sam odlučio da podvučem crtu. Nikada u životu nisam doživeo ovakav linč, uvrede i omalovažavanje kao proteklih nekoliko dana. Doneo sam odluku, ovo će biti moja poslednja sezona u Vardaru, a nakon nje vratiću tri kluba ranijim vlasnicima u odličnom stanju, sa titulama, dobrim renkingom i bez dugova. A karte za utakmicu sa Fenerbahčeom prodavaće se po jedinstvenoj ceni od 300 denara, bez obzira na sektor ili tribinu. Svi koji su kupili karte ranije dobiće povraćaj novca. Napred Vardar – poručio je Samsonenko.

Vardar u četvrtak igra plej-of meč za plasman u Ligu Evrope protiv turskog Fenerbahčea, a problem između Samsonenka i navijača Varda je nastao zbog previsoke cene karata za tu utakmicu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter