8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

E OVO BI BILA ‘BOMBA’: Zaboravite sve što se desilo, Leonardo bi u Partizan?!

Objavljeno: 10.08.17 u 21:49

Po poslednjim informacijama do kojih je došao HotSport, crno-beli bi mogli ponovo da imaju lucidnog Brazilca.

Naime, desio se veliki obrt i problemi između Leonarda i Al Ahlija. Oni su najverovatnije nastali oko, pogodite? Novca.

Bilo je sve gotovo, crno-belima je trebalo da legne četiri miliona evra, a Brazilac da dobije astronomsku platu. Ipak, izgleda da se su problemi između kluba iz Saudijske Arabije i Brazilca nastali baš oko plate.

Iako postoje razne pravne peripetije koje stoje na putu tome da se ovako nešto desi zbog toga što su ugovori zaključeni, Leonardo nije zadovoljan onim što ga je zateklo u Saudijskoj Arabiji. Postoji opcija da će Leonardo napustiti Al Ahli, ali se još uvek nema zvanične potvrde.

Nije poznato kakva je njegova budućnost i da li bi Partizan računao na njega ako bi se vratio u Humsku, Mec je kao zainteresovani kupac još uvek tu, tako da bi uskoro trebalo da dobijemo zvaničnu potvrdu o statusu Leonarda.

Jedno je jasno, Brazilac još uvek nije ni raspakovao kofere u Saudijskoj Arabiji, a već je tamošnjem prvoligašu napravio velike probleme.

0
0

8 Komentara

    • Ovaj tvoj komentar je toliko priglup da je to neverovatno. Covece ovo je Leonardo, a ne Donald, Ruiz i Kanga koje niko i ne trazi (eto otisao negde Ruiz za 100 000 e). Ja ipak mislim da vam se malo tresu gace od ove informacije i onda pokusavate na svaki nacin da omalovazite igraca koji vas je tri puta sam pobedio prosle sezone. Daj Boze da je ovo istina i da se on vrati u Partizan. To bi bilo javece pojacanje!

      0
      0
      Odgovori
  1. ma to partizaan ukrao 4 milliona sad ce im poslati cirkovica ili kljajicaa leo se vraca njemu milon i udri sve je to velika igra videceete kakav mec kakvi ludaci hahahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Ti ces mu zalupiti vrata. Idi lezi, spavaj i ostani nebitan kao i do sada. Zbog njega si slavio duplu krunu prosle sezone.

    0
    0
    Odgovori
    • S obzirom sta je sve radio tvom klubu razumem te u potpunosti!Ali na tvoju zalost ti se nista ne pitas on ce proci kroz vrata
      odnosno UCI CE PONOVO U VASU KUCICU!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter