0
Evrokupovi

SUPERKUP EVROPE: Matić na terenu, Ronaldo… (SASTAVI)

Objavljeno: 08.08.17 u 20:10

Za 45 minuta u Skoplju počinje meč Superkupa Evrope između šampiona Evrope Real Madrida i osvajača Lige Evrope Mančester junajteda, a poznato je u kojim sastavima će igrati dva tima.

Zinedin Zidan i Žoze Murinjo su se odlučili za sličan sistem igre, sa jednim isturenim napadačem i dva ofanzivna krila. Ipak, u većim problemima se našao Francuz koji je na klupi ostavio prvu zvezdu tima Kristijana Ronalda, jer se Portugalac tek nedavno priključio pripemama kluba. Nema sumnje da će vedeta ‘kraljevskog kluba’ upisati minute. Njega će na startu zameniti Isko, a desni bok će pokriti Geret Bejl. Najopasniji po gol Davida De Hee biće Karim Benzema.

Sa druge strane Žoze Murinjo je u tim uvrstio novajliju Nemanju Matića, a njemu će društvo praviti Pol Pogba i Andre Erera. Po krilima će dejstvovati Džesi Lingard i Henrik Mhtarijan, dok će najopasniji po gol Reala biti Romelu Lukaku.

Evo kako izgledaju startne postave Real Madrida i Mančester junajteda:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]REAL MADRID (4-3-2-1): Navas – Karvahal, Varan, Ramos, Marselo – Kasemiro, Modrić, Kros – Isko, Bejl – Benzema.
MANČESTER J (4-3-2-1): De Hea – Valensija, Lindelof, Smoling, Darmian – Matić, Pogba, Erera – Lingard, Mhtarijan – Lukaku.[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter