1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DAJE TON ZVEZDINOJ IGRI: Stigao je ‘pod velom sumnje’, a sada su od Nemanje Radonjića očekivanja sve veća

Objavljeno: 08.08.17 u 11:10

Talentovani mladi fudbaler Nemanja Radonjić dobija sve veću minutažu u ekipi Crvene zvezde. Od prvog minuta našao se na terenu na meču protiv Čukaričkog.

– Srećan sam i zadovoljan, pre svega zato što igram. Nisam imao kontinuitet igara u proteklom periodu, tako da mi mnogo znači što od trenera Milojevića dobijam šansu, a posebno to što sam u prethodnom kolu proveo na terenu svih 90 minuta. Zadovoljan sam onim što sam pokazao na meču, nije loše za početak, a nadam se da mi tek predstoje dobre partije u crveno-belom dresu. Od kada sam ovde dobijam podršku sa svih strana i to mi zaista mnogo znači za samopouzdanje – rekao je Radonjić za sajt crveno-belih.

Timski duh i hemija koja postoji među igračima van terena su uzroci dobre igre izabranika Vladana Milojevića.

– Za sada sve ide odlično i najbitnije je da nastavimo sa dobrim partijama. U domaćem prvenstvu još uvek nismo primili gol, a dosta smo efikasni i to najbolje pokazuje koliko se na terenu svi držimo zajedno. Svi zajedno se i branimo i napadamo i zato i imamo ovako dobru gol razliku. Odlična atmosfera koja vlada u svlačionici prenosi se i na teren i zato tako dobro funkcionišemo. U narednih nekoliko nedelja imamo gust raspored. Već za dva dana očekuje nas vanredno kolo u kome igramo protiv Radnika u Surdulici i potpuno smo fokusirani na taj meč. Daćemo sve od sebe da još jednom potvrdimo svoj kvalitet i da dokažemo da su ovi rezultati samo početak jednog dugog i uspešnog niza.

Radonjić se osvrnuo i na prethodni meč u kome je njegova ekipa pobedila Čukarički rezultatom 3:0.

– Možda sam ja najbolje znao koliko teškog protivnika imamo naspram sebe, pošto sam prethodnu sezonu proveo u Čukaričkom. Malo sam pomogao treneru u svlačionici dok smo pripremali meč, zato što možda i najbolje poznajem sve igrače. Ispostavilo se da smo odlično uradili taktički deo. Na terenu smo ispoštovali sve što nam je trener Milojević govorio u svlačionici i na treninzima i zato krajnji ishod i jeste bio u našu korist – poručio je Radonjić.

0
0

1 Komentara

  1. Kao iz aviona se vidi da se radi o zaista talentovanom fudbaleru! Milojević, ako je trener od nerva, daće kredit Radonjiću i pružiće mu šansu. da u narednih 5-6 utakmica, bude starter, ali da to ne bude na kašičicu! Radonjić će eksplodirati. jer ima reprezentativni potencijal, neverovatnu brzinu i tehniku! Mislim, da je ovo najbolji posao Zvezde, u poslednjih nekoliko godina!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter