4
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

‘SUMA, DRUGI DEO’: Trebalo je da Žairo sutra dođe u Beograd, ali jedan klub bi da ga otme Partizanu!

Objavljeno: 07.08.17 u 20:05

Izgleda da PAOK ne razmišlja samo o Partizanu kao mestu gde bi na pozajmicu mogao da pošalje svog igrača.

Kao i kada je to bio slučaj sa Sejdubom Sumom, i ovoga puta dovođenje igrača ne može da prođe bez komplikacija u Partizanu.

Žairo je trebalo da sutra pristigne u Beograd i ozveniči već dogovorenu saradnju i jednogodišnju pozajmicu sa prvakom Srbije. PAOK i Partizan su se već dogovorili i oko uslova, odnosno plate koju bi plaćala oba kluba Brazilcu, ali izgleda da posao ipak nije stoprocentno dogovoren.

Po poslednjim saznanjima, za napadača je veoma zainteresovan moldavski Šerif, koji takođe ne želi da otkupi Žaira već da ga pozajmi na godinu dana. Grčki čak javljaju da je PAOK Brazilcu dao odrešene ruke te da može i da otputuje u Moldaviju i zakluči transfer sa tamošnjim prvoligašem.

0
0

4 Komentara

  1. A ko ti je to?
    Rano ste poceli kukurekati, vi cigu-ligu sampinjoni!
    Mozda i jeste uboli kojeg dobrog igraca, zahvaljujuci Tabakovicki i AvAv-u, ali ste videli, imate iskustva,kako se stvari zavrsavaju za petlove ranoranioce! Suma je daleko od toga da je spreman, ali bice taman toliko da vam ga zavuce pod precku. Zivi bili pa videli. On udara nesto slicno majstor Drini! Pa zamislite!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..bolje i da postane zbir, nego da dodje kod nas i slomi nogu, ne daj Boze………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Mozda on pobegne za lom ali onaj kikerez od 50 kila,metar i zeljom da poraste Suma svakako pobeci nece.Brat Gobelja ga salje u invalidska kolica opusteno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter