3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠMEKER SVETSKOG GLASA: Potez za poštovanje trenera Crvene zvezde prema lepoj voditeljki Arene Sport (FOTO)

Objavljeno: 07.08.17 u 00:10

Nakon što je Crvena zvezda savladala Čukarički sa 3:0 u meču 3. kola Superlige Srbije, i trener domaćeg tima Vladan Milojević je pokazao da je veliki kavaljer.

Naime, mlada voditeljka televizije Arena Sport Jovana Guzijan proslavila je rođendan, a od Milojevića je dobila dva veoma zanimljiva poklona – kišobran (utakmica je odigrana po pravom kijametu) i fudbalsku loptu.

Nema šta, trener crveno-belih zna kako da ostavi utisak…

FOTO: Privatna arhiva
0
0

3 Komentara

  1. O čemu ti decko pricas!? „mix-onako u prolazu“ – ako iole pratiš tvoj maleni klub video bi da Jovana Guzijan ne radi na utakmicama koje igra tvoj partizan. Nije se teleportovala iz Subotice nego je tu bila sve vreme.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa, cekaj bre, ona je na kraju meca u Subotici intervjuisala Djukica i Veselinovica….Otkuda za pola sata u Bgd? Ovo je dan ranije,Zvezdina namestaljka!? Reklamni fol, sta li…..?!
    Partizan je sampion, a sva cigi stampa je doslovno u euforiji ,u kolektivnom transu vezi sa CZ, raspisali se bez mere i dobre namere. O PFC skoro jedva issta. Preuzima se tekst intervjua s Tawambom sa zvanicnog sajta kluba bez pominjanja izvora…Znam da treba stvarno pisati u vezi sa povredom jako dobrog igraca Jovicica , ali hajd’ ne velicajte „gancicu“! Rasplakacete Terzu,bre…Kad opet malena zakleca, necete valjda padati u ocaj skupa sa njim?!! Treba imati mere sebe radi, valjda, da se ne budu morale jesti sopstvene reci!
    Tek da znate i da vas podsetimo,sledi Partizanov pravi odgovor na trzistu! Dovodimo tri dijamantska pojacanja,EL je tu na tacni! Boze, ne treba vam veca kazna. Svim „cigi“ medijima! Yerza je i onako osudjenik. Na patnju i bol!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter