0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda nastavila seriju, tri boda u senci teške povrede Branka Jovičića (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.17 u 22:10

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički u poslednjem meču 3. kola Superlige Srbije rezultatom 3:0, ali će sjajna partija Gelora Kange i Aleksandra Pešića, kao i prvenac Filipa Stojkovića ostati u senci teške povrede Branka Jovičića.

Dobro je Crvena zvezda otvorila susret sa Čukaričkim, već u prvih par minuta crveno-beli su imali nekoliko opasnih naleta, a u 11. minutu Adžić je udarcem iz daljine pokušao da matira Kirovskog, bez uspeha.

Ipak, poveli su crveno-beli uskoro, pošto je u 19. minutu Kanga sjajno pronašao Radonjića nakon slobodnog udarca, koji je iskoristio nepažnju odbrane Čukaričkog, usledio je start za najstrožu kaznu. Pešićev šut odbranio je Kirovski, ali ne i „popravni“, pa je Zvezda povela sa 1:0.

FOTO: STARSPORT

Mogli su domaći u još dva navrata da povećaju prednost, ali je prvo Radonjić loše realizovao kontru, da bi nešto kasnije i Adžić šutirao pored gola u situaciji kada je Kirovski daleko izašao od gola.

FOTO: STARSPORT

U drugom delu igre ponovo je Zvezda napadala, Radonjić je u nekoliko navrata do ludila dovodio doskorašnje saigrače, ali je tek prodorom Gelora Kange u 74. minutu Pešić dobio loptu koju je smestio u gol za overu trijmfa.

FOTO: STARSPORT

Tačku na ovaj duel stavio je Stojković u 81. minutu, nakon što je Nenad Milijaš sjajno „povukao“ kontru, uposlio desnog beka, koji je levom nogom lepo pogodio gornji ugao gola Aleksandra Kirovskog.

(Youtube/AM Video7S)

Crvena zvezda u sledećem kolu u četvrtak od 20 časova gostuje Radniku u Surdulici, dok Čukarički dan ranije dočekuje Mladost.

Superliga Srbije, 3. kolo

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Čukarički 3:0 (1:0)

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: Milorad Mažić. Strelac: 1:0 Pešić u 19. minutu. 2:0 Pešić u 74. minutu, 3:0 Stojković u 81. minutu

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Babić, Savić, Anđelković – Jovičić (od 20. Račić), Donald – Adžić (od 64. Milić), Kanga (od 77. Milijaš), Radonjić – Pešić.

Čukarički: Kirovski – Crnomarković, Đurić, Puškarić, Bogosavac – Drinčić, Lagator – Kajević (od 77. Zorić), Bojić (od 73. Jovanović), Obradović – Ožegović (od 73. Mudrinski).

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter