9
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PRESTROGO: Miloš Vazura za HOTSPORT o sledećem koraku Partizana!

Objavljeno: 04.08.17 u 19:28

Partizan bi mogao da bude drakonski kažnjen od strane UEFA zbog ubacivanja petardi i nacionalizma, ali u upravi ‘parnog valjka’ ne sede skrštenih ruku.

Žreb za Ligu Evrope je odlučio da u Humsku dođe vicešampion Mađarske Videoton. Ipak, trofejnog trenera Marka Nikolića i bivše igrače crno-belih Danka Lazovića i Marka Šćepovića možda sačeka prazan stadion u Humskoj. Naime, zbog navijačkih ‘ispada’ protiv Budućnosti i Olimpijakosa, Partizanu bi mogao dve utakmice u Evropi da bude zaključan stadion. U Humskoj ne sede skrštenih ruku, što je za HotSport potvrdio generalni direktor Miloš Vazura.

– Sigurno ćemo uložiti žalbu na odluku koja je prestroga, a nadamo se da će biti ublažena – rekao je kratko Miloš Vazura.

Podsetimo, Partizan se tereti za to da su njegovi navijači fudbalere Olimpijakosa gađali petardama i flašama, kao i da su Grobari tokom meča sa Grcima i Budućnosti iz Podgorice preterali u nacionalizmu, to jest pesmama o Kosovu i Metohiji uvlačili politiku u sport.

Kao što smo već jednom napisali, UEFA je nekome majka, a nekom maćeha. Za ‘Kosovo je Srbija’ sledi katanac, za ‘Srbe na vrbe’ samo 500 mesta praznih…

0
0

9 Komentara

  1. PORUKA ZA UPRAVU PARTIZANA DA SE NAPRAVI NOVI FUNKCIONALAN TUNEL.ZBOG OVOG SMO SE NAPLACALI KAZNI I KAZNI.SA ISTOCNE TRIBINE I DETE MOZE DA DOBACI PREDMET DO ULASKA U TUNEL.

    0
    0
    Odgovori
  2. Људи, око чега се ви свађате, као да сте ретардирани, молим вас размислите да решите нормално несугласице, аргументима не увредама, молим вас ..

    0
    0
    Odgovori
  3. Dva ciganina nasla da komentarisu vijest vezanu za Partizan. Pri tome je Perra i nepismen valjda u Boljevcima nisu ucili da se pise spustiti a ne spusti ti. Ali da se manemo nepismenih cigana. Kazna je prestorga ako pogledamo Hrvatake ispade i ispade navijaca Legije pa i samih Cigana.

    0
    0
    Odgovori
    • Franjevac kritikuje neciju „pismenost“ a i sam je nepismen… Hajde prevedi to „HrvaTAKE“? Usput, koja zapeta ti ne bi bila na odmet… Mozda se tako pise u NS-u, a mozda samo pises na maternjem HR?!

      0
      0
      Odgovori
      • Брат је кликнуо погрешно слово, а теби је кликнула погрешна даска у глави… мада мислим да у њеј немаш ни дасака ни мозга, само ексере

        0
        0
        Odgovori
  4. Nesrecnici samo zalbe ulazu citavu godinu… Zovite Vozda da vam i ovo progura,bez njega bi igrali pripreme za Jsl a ne kv.

    0
    0
    Odgovori
    • Pored toga sto lupetas gluposti iz obesti i mrznje…ja tebi necu na taj nacin jer si daleko ispod kao jedinka….zelim ti da kresnes nesto ako si sposoban mozda ti nesto pametno udje u glavu sem promaje

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter