8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Napadač Crvene zvezde odlazi u Saudijsku Arabiju

Objavljeno: 04.08.17 u 20:55

Crvena zvezda je postigla dogovor sa klubom Al Šabab iz Saudijske Arabije.

Jedan stranac manje u Crvenoj zvezdi. Kako saznaje HotSport, Džon Ruiz (23) će karijeru nastaviti u Saudiskoj Arabiji jer su crveno-beli su prihvatili ponudu tamošnjeg prvoligaša Al Šababa. Još jedan stranac posle Leonarda odlazi iz Srbije u Aziju, ali će crveno-beli na ime obeštećenja za Kostarikanca dobiti oko 500.000 evra !? 

Ako se uzme u obzir da je napadač došao pre godinu dana kao slobodan igrač iz Dnjepra, posao nije toliko loš za klub, kako zbog velike plate Kostarikanca, a i da bi se smanjio broj stranaca.

Džon Ruiz je prošle sezone igrao promenjljivo i imao je probleme sa povredama, tako da nije opravdao ulogu „zvezde“ kako se očekivalo. Ulazio je u mečevima sa Florijanom i Irtišem, ali je odlučeno da dobije dozvolu da ode. Ruiz treba da posle lekarskih pregleda potpiše ugovor na dve godine sa opcijom produžetka za još godinu dana.

0
0

8 Komentara

  1. Jel to ono suvo blago ste terza rece da ce na njemu milione zaraditi??? Xaxaxa…..il mozda lazem da je isto pricao????? Mlad igrac, zvezdi ce doneti kvalitet a kasnije zaradu??? Smesno, da ne pratite ilieva ne bi znali igraca dovesti (jovicic, pesic….)…..i po kojeg pravo obrazovanog iz nase skole (radonjic), kao i naseg simpatizera (borjan)…komedija ste

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo bre vidite vi kakvo je ovo pranje para bre brate nije normalno. Ne verujte ni u sta. Lepo kaze bs sistem te laze. 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • To ti grobaru pricaj za tvoj klub do juce niste imali para ni za kiselu vodu Vucic vam dao pare da igrate u evropi od Milenkovica niste dobili ni zutog dinara a onoga Sumu placate 1650000 sramota treba da vas bude pokrite se usima i cutite

      0
      0
      Odgovori
      • Od Milenkovića je dobijeno 5,5 miliona evra a ako je tebi lakše da misliš da nisu dobili „žutog dinara“ neka ti bude. Verovatno je Partizan toliko privržen Fiorentini da im je besplatno dao najboljeg igrača i to pod ugovorom. Idi bre čoveče leči se.

        0
        0
        Odgovori
        • 2,5 milona je otišlo Faljiju za penale zbog Živkovića a ostatak stiže u ratama tako da teško poverovati ali pare i nisu stigle tj. sve je već bilo potrošeno unapred.

          0
          0
      • Decko partizan dobija minimalno od drzave….da dobija upola kao vi igrao bi konstantno LS….sam vas i samo vas premijer predsednik je rekao da dobijate do deset puta vise…sramota je da se uopste javljas po tom pitanju…partizan je prodao za sad blekija (za grobare bleki za vas gane milenkovic) za 5,1, lea za 4, necu za 1,7 i vlahovica za 1,5 miliina eura….to je ukuono12,30 plus dosada par stotina od uefe…to je blizu 13 miliona…..znaci projektovan budzet je 10 i ostane tri da se smanje dugovanja i to samo od sopstvenih izvora u odnosu na vas….u odnosu na, kao privatnu firmu gasprom gde je skundric odradio svoje i av naravno, pa toboze otpisa duga u bankama kao da to ide tek tako i bez uticaja drzave, ako se iole razumes u trzisnu ekonomiju, mada sumnjam….da te podsetim da partizan u kosarci od iste banke ima i dalje problem i niko mu pomogao nije…tako da bolje cuti pametniji si….

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter