1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Kosovo – Srbija najjači utisak u Pragu

Objavljeno: 03.08.17 u 23:20

 Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras da je ponosan zbog druge pobede nad Spartom iz Praga, ali i zbog navijačkog skandiranja dve strane „Kosovo – Srbija“, ocenivši da taj trenutak jedan od najlepših koji je doživeo u životu.

Crvena zvezda je trijumfovala u Pragu golom Ričmonda Boaćija i ukupnim rezultatom 3:0 stigla pred vrata plasmana u Ligu Evrope.

Ako sumiramo dve utakmice mislim da smo zasluženo prošli ozbiljnog protivnika. Znali smo da će biti teško, Sparta je bila favorit, ali smo bili taktički mudri i disciplinovani, što je pokazao rezultat iz ove dve utakmice, rekao je Milojević na konfenciji za medije posle utakmice u Pragu.

Kao najjači utisak ocenio je zajedničko skandiranje navijača dva kluba „Kosovo – Srbija“.

Navijači su naš 12. igrač, veliki utisak na mene ostavio je navijanje obe strane „Kosovo – Srbija“, bilo je predivno. Prenosim moj stav, to je nešto najlepše što sam kao čovek i trener video. Ponosan sam, naveo je Milojević.

On je kazao da veruje da njegovi igrači mogu da prirede bolje partije od dva trijumfa protiv velikana iz Praga.

– Ne možete da kažete ni u jednom poslu da ste zadovoljni. Ljudske mogućnosti su velike i od mojih igrača uvek ću tražiti maksimum. Koliko će to biti još ćemo videti. Naši igrači nisu navikli u prošlosti da igraju u ovakvom intezitetu, plan nijednog trenutka nije bio da se branimo, bez obzira na rezultat. Moji igrači nemaju mentalitet samozadovoljenja.

Milojević je dodao da ovaj rezultat daje ekipi veći motiv da nastavi sa još napornijim radom.

Bez obzira na 2:0 iz Beograda nismo pomislili da je gotovo nijednom. Znali smo da nas čeka iznenađenje, Stramaćoni je krenuo sa dva napadača, ali smo dobro odreagovali i najbitnije je da nam raste samopouzdanje raste. Dali smo poslednji atom snage.

Crvena zvezda će sutra saznati rivala u plej-of fazi Lige Evrope posle žreba koji je zakazan za 13 sati u Nionu. Milojević nema želje pre žreba.

Sve moje želje nikada se nisu ostvarile, tako da ih nemam. Sve ekipe su jake, mi smo u grupi slabijih protivnika. Ne želim da razmišljam o drugima, već samo o nama, zaključio je trener crveno-belih, uz konstaciju da ne voli velike reči, ali da se ne plaši protivnika ni kao što su Zenit ili Everton.

0
0

1 Komentara

  1. Грофе –погледај и научи нешто од овог човека, кога за досадашње урађено у Звзди ја као гробар изузетно поштујем, јер успех Звезде у Европи је и успех Србије и српских клубова.и дизање рејтинга нашег фудбала у свету на један виши ниво, Напред Звезда – Напред Партизан у нове победе, јер ипак ми смо сви— СРБИЈА, СРБИЈА !!!!!!!!!!!!!—-

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter