4
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

KIŠA U PRAGU: Na trgovima se čuje pesma Delija, ‘zagrevanje’ za večeras je počelo (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.17 u 14:25

Crvena zvezda večeras protiv Sparte brani 2:0 iz prvog meča u Beogradu, a to će činiti uz solidnu pomoć svojih vernih navijača.

I dok navijači Crvene zvezde u Srbiji odbrojavaju sate do početka revanš utakmice protiv Sparte iz Praga u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, oni koji su otputovali u glavni grad Češke zagrevaju dlanove i grla za večerašnji okršaj.

Nema sumnje da će izabranici Vladana Milojevića imati zavidnu podršku na ovom gostovanju, što govore i informacije sa lica mesta novinara HotSporta. Kao što smo već objavili, Delije su okupirale grad, a trenutno u centru Praga pada kiša, pa su se navijači razišli i zaseli u obližnjim pabovima.

Zbog kiše ih nema na trgovima, ali se mogu sresti manje grupice koje pevaju pesme voljenom klubu. U gradu se oseća fudbalska atmosfera i verujemo da će tako ostati do početka meča, ali i tokom duela koji će odlučiti učesnika plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Nadajmo se i da teren neće biti previše natopljen zbog kiše, kao i da neće uticati na igru i koncentraciju igrača.

Evo kako trenutno izgleda centar Praga:

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

Iz Praga: Darko Noveski

0
0

4 Komentara

  1. ….PA OPET DELIJE….PA LJUDI TO JE NAZIV ZA LAKU TURSKU KONJICU….A TA NIJE STGLA DO PRAGA, BILA JE U BOSNI(BOŠNJAČKOJ)…………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter