1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DVE PROMENE MIROSLAVA ĐUKIĆA: Hoće li Partizan zbog njih biti jači nego u prvoj utakmici? (FOTO)

Objavljeno: 02.08.17 u 12:08

U odnosu na prvi meč u Beogradu, Partizan će u izmenjenom sastavu izaći na noge Olimpijakosu večeras na stadionu ‘Karaiskaki’ od 20:45h.

Navodnom povredom Leonarda, odnosno, njegovim najavljenim transferom u francuski Mec, Brazilac nije otputovao u Atinu i već tim saznanjem bilo je jasno da će Partizan izgledati mnogo drugačije večeras u Pireju.

Nagađanja će pred sam meč otkloniti Miroslav Đukić, ali je gotovo izvesno da će najboljeg fudbalera Partizana zameniti najskuplji – Sejduba Suma.

Gvinejac je najavljen kao zamena za Leonarda, kako po poziciji i stilu igre, tako i po izjavama uoči revanša sa Atinjanima.

Suma je pridodna zamena za Leonarda – rekao je na aerodromu ‘Nikola Tesla’ trener Partizana uoči poletanja ka Grčkoj.

FOTO: STARSPORT

To bi i definitivno trebalo da znači da će Suma zaigrati na levom krilu napada, te da će zajedno sa Jankovićem i Tavambom kao ofanzivcima i najisturenijim Urošem Đurđevićem pokušati da napravi probleme domaćinu.

Postoje mišljenja da bi igrači crno-belih mogli da budu mnogo više homogeni odsustvom Leonarda, koji je često unosio nervozu u tim, bez obzira na njegov nemerljiv doprinos ekipi.

Promena će uslediti i na centralnom mestu ‘u vezi’, gde će umesto Nebojše Kosovića zaigrati Marko Jevtović, radi veće čvrstine na sredini terena, ali i na uštrb manjka kreativnosti u završnici.

FOTO: STARSPORT

Odbrana će ostati ista, sa kapitenom Vulićevićem i Nemanjom G. Miletićem na bokovima  Ćirkovićem i Ostojićem u štoperskom tandemu. Na gol-crti, naravno, ponovo će stajati Filip Kljajić.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Najverovatniji sastav Partizana:

Kljajić – Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Everton, Jevtović – Janković, Tavamba, Suma – Đurđević.

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter