0
Evropske lige

ŠAMPION SE PROBUDIO: Evrogol Fernanda doneo erupciju navijača Spartaka (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.17 u 21:32

Pobeda moskovskog Spartaka u derbiju protiv Krasnodara i fantastičan gol Fernanda koji je zapečatio prvi trijumf crveno-belih u novoj sezoni ruske Superlige.

Spartak je konačno uspeo da zaigra u skladu sa očekivanjima navijača koje je prošle sezone titulom šampiona i nedavno osvajanjem Superkupa Rusije navikao na mnogo bolje od uvodna dva remija.

Stradao je Krasnodar u derbiju trećeg kola i to sa 2:0 (2:0), golovima Promesa sa ‘bele tačke’ u 38. i majstorijom Fernanda u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Maestralno izveden slobodan udarac verovatno je najbolji potez kola u Rusiji, fantastična ‘kifla’ i gol od stative je doneo erupciju na velelepnom stadionu ruskog šampiona.

Srpski internacionalac i doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić u igru je ušao 15-ak minuta pre kraja u timu Krasnodara, dok je Marko Petković ceo meč presedeo na klupi Spartaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter