0
Evropske lige

‘EL KLASIKO’: Goleada u pobedi Barse nad Realom, Kataloncima trofej (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.17 u 10:30

Na tlu SAD odigran je ‘El Klasiko’ u okviru prijateljskog turnira, a Barselona je savladala Real Madrid 3:2 i osvojila trofej u konkurenciji Mančester sitija, Mančester junajteda, Rome, Juventusa, Totenhema i PSŽ-a.

Barsa je sjajno otvorila meč protiv Real Madrida i povela već u 3. minutu posle asistencije Busketsa za Mesija. Samo četiri minuta kasnije Nejmar je loptu ostavio za Suareza, Urugvajac je promašio loptu, ona je stigla do Rakitića za 2:0. Brazilac je ‘upisao’ asistenciju u možda poslednjem meču za Barselonu.

Goleada je nastavljena u 14. minutu kada je Mateo Kovačić savladao Holanđanina Silesena. Do kraja prvog dela igre videli smo još jedan gol, Asensio je povukao kontru, dodao je do Kovačića, ovaj mu vratio pas, a mladom Špancu nije bilo teško da postigne gol za 2:2.

Pobedu Barseloni posle asistencije Nejmara doneo je Pike golom u 50. minutu. Barselona je osvojla trofej, naravno na turniru gde je odigrala samo tri meča, ali je u svim slavila. Posle meča opet je glavno pitanje bilo hoće li Nejmar napustiti Kamp Nou.


Real Madrid 2 – 3 Barcelona HL by Ball-Control

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter