0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BRAVO, LEGENDO: Bivši igrač Čelsija pomaže srpskoj deci, i to preko naših ‘Halo Oglasa’ (FOTO)

Objavljeno: 30.07.17 u 15:23

Pored mnogobrojnih domaćih i stranih javnih ličnosti, u akciju ‘Oglasi za život’ uključio se i bivši vezista ‘plavaca’ koji je trenutno u Kini.

Poena akcije je pomoć za izgradnju hemato-onkološkog odeljenja pri bolnici u Nišu, a stavljanjem svojih dresova na oglase pomogao je i Džon Obi Mikel. Nigerijac je poslao dva dresa Čelsija sa autogramima i posvetom ‘za decu Srbije’.

Vrednosti su procenjene na 150 i 200 evra, tako da će uz ostale suvenire sportista, javnih ličnosti i drugih ljudi koji su ostavili oglas na oglasima za život, pokušati da se skupi što veća donacija.

FOTO: HALO OGLASI

I ova akcija se ubraja u red organizovanih od strane mladog humanitarca Jovana Simića koji je izgradnju hemato-onkološkog centra pomagao sa više akcija, među kojima je i fudbalski revijalni susret ‘Asovi za decu’.

Ukoliko želite da nešto prodate a da novac ode za pomoć bolesnoj deci i učinite nešto poput Mikela, to možete učiniti OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter