1
Evrokupovi

SPORT NA TV: Dva spektakla, Zvezda – Sparta i vaterpolo ‘klasik’ Srbija – Hrvatska

Objavljeno: 27.07.17 u 08:52

Veoma bogat sportski dan je pred nama, a sve zahvaljujući ogromnom broju utakmica trećeg kola kvalfikacija za Ligu Evrope, Srbiju predstavlja Crvena zvezda.

Crveno-beli večeras od 20.30 na svom stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuju najtrofejniji klub Češke Spartu iz Praga. Četa Dejana Milojevića ne može da računa samo na Slavoljuba Srnića zbog kartona, dok sa druge strane tim iz Praga je bez Rosickog i Kadleca. Nema sumnje da je blaga prednost na strani srpskog tima, zbog 12 igrača na terenu, jer nema sumnje da će popularna Marakana biti ispunjena skoro do poslednjeg mesta. Prenos utakmice je na RTS-u.

Na istom kanalu i ‘klasik’ u polufinalu vaterpolo Svetskog prvenstva. Srbija i Hrvatska će se na Marget Sigetu boriti za plasman u veliko finale. Prenos utakmice je na drugom programu od 22 časa.

Danas Arena prenosi veliki broj duela kvalfikacija za Ligu Evrope. Počinje od 19 časova duelom iz Graca između Šturma i Fenerbahčea. Odmah potom sledi duel Evertona i Ružemberoka, dok na trećem kanalu možete pogledati duel Bordoa našeg Vukašina Jovanovića i Videotona srpskih igrača Danka Lazovića i Marka Šćepovića, naravno i trenera Marka Nikolića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter