1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SASTAV ZA ISTORIJU: Ovaj tim Crvene zvezde zauvek će ostati zapamćen! (SASTAVI)

Objavljeno: 27.07.17 u 19:11

Crvena zvezda od 20:30 igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte iz Praga, a trener Vladan Milojević učinio je nešto što će ovu ekipu sačuvati u istoriji.

Naime, po prvi put na jednom zvaničnom takmičarskom meču u istoriji Crvene zvezde ekipu će na teren kao kapiten izvesti stranac, pošto će se traka naći oko ruke Mičela Donalda.

Pre njega tu barijeru „probio“ je Luis Ibanjez, ali na prijateljskoj utakmici u Bijeljini protiv Zvijezde u martu prošle godine.

Što se ostatka tima tiče, na golu će debitovati Milan Borjan, ispred njega će se nalaziti Savić i Le Talek, desnu stranu pokrivaće Stojković, dok će na levom beku zaigrati novopridošli Rodić.

Vezni red, pored Donalda, činiće možda i najagilniji fudbaler Zvezde od početka sezone, Jovičić, nešto istureniji biće Kanga, po desnoj strani igraće Milić, levo Rikardinjo, a u samom špicu igraće Boaći.

Na klupi se nalaze Milijaš, Pešić, Gobeljić, Adžić, Babić, novopridošli Radonjić, kao i Kahriman.

Što se Sparte tiče, navijači Zvezde će iamti priliku da po prvi put od odlaska iz kluba vide na delu Srđana Plavšića, koji će uz Janka i Juliša činiti napadački triling Čeha.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Sastavi:

Crvena zvezda
Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Jovičić – Milić, Kanga, Rikardinjo, Boaći

Sparta Prag
Dubravka – Karavajev, Kaja, Štetina, Vataželu – Manđek, Mareček, Fridek – Plavšić, Janko, Juliš

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter