0
Evropske lige

FOTO: StarSport

ODLAZI IZ TURSKE: Ibanjez na meti crno-belih iz Soluna

Objavljeno: 27.07.17 u 18:30

Luis Ibanjez će i definitivno napustiti turski Trabzon, a za usluge Argentinca je zainteresovano nekoliko grčkih klubova.

Nakon atinskih klubova Olimpijakosa i Panatinaikosa, u trku za omalenog Argentinca se uključio i solunski Paok, preneli su grčki mediji.

Novi trener Solunjana Aleksandar Stanojević je u potrazi za pojačanjima, a Luisa Ibanjeza vidi kao idealno rešenje na deficitiranoj poziciji levog beka.

Ibanjez je avgusta 2016.godine prešao iz Crvene zvezde u Trabzon, ali se nije snašao u turskom klubu za koji je odigrao svega devet mečeva. Argentinac sa Turcima ima ugovor do leta 2019. godine, ali nema sumnje da će do rastanka doći već u ovom prelaznom roku.

Luis Ibanjez je ponikao u Boki Juniors, a prvi klub u Evropi mu je bio zagrebački Dinamo. U Crvenu zvezdu je došao iz mađarskog Đera, a u crveno-belom dresu je odigrao 31 meč i postigao devet golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter