0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Astana razbila Legiju, Rijeci sjajan rezultat, pao Ludogorec (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.17 u 21:08

Širom Evrope igraju se mečevi trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona, a do sada se već dogodilo nekoliko iznenađenja, Dinamo Kijev blizu plej-ofa.

Prvi su na teren u Kazahstanu izašli fudbaleri Astane i Legije. Domaćin je slavio sa velikih 3:1. Početak meča obeležila je povreda bivšeg napadača Spartaka i Crvene zvezde Despotovića, ali to nije omelo Kazahstance. Kabananga je u 36. minutu doveo domaćina u vođstvo. Do kraja prvog dela igre Astana je vodila sa 2:0, a strelac je bio Maevski. Početkom drugog poluvremena Legija je smanjila preko Sadikua na 1:2, ali je Tvumasi u 94.minutu postavio konačnih 3:1. Za Legiju nije igrao povređeni Radović.


All Goals HD A s t a n a 3 – 1 L e g i a by euro2016videos

Dinamo Kijev je korak bliži plej-ofu. Vicešampion Ukrajine je sa 3:1 savladao Jang Bojs. Domaćin je poveo golom Jarmolenka u 15.minutu, da bi isti igrač asistirao Mbokamiju u 34. minutu za 2:0. U nadoknadi vremena utakmice drugi tim Švajcarske je smanjio na 2:1 golom Fasnahta, ali je Garmaš bio brži od sudije i doneo Kijevljanima ubedljivu pobedu.

Rijeka se na obalu Jadrana vraća srećna. Tim Matjaža Keka je u Austriji odigrao 1:1 protiv šampiona Salcburga. Tim sa Kantride poveo je golom Gavranovića u 30. minutu, ali je Hvang Hi Čan izjednačio na 1:1 u 49. minutu.


All Goals & Highlights – Salzburg 1 – 1 Rijeka… by taftadarka2016

Brazilci iz Razgrada su se izgleda zasitili života u Bugarskoj, te su rešili da razočaraju svoju upravu i nateraju je na prodaju. Ludogorec je jedva prošao Žalgiris, a da isto učine protiv Hapoel Ber Ševe biće teško. Naime, Izraelci su na svom terenu slavili sa 2:0. Mrežu Bugara načeo je Nvakaeme, da bi 2:0 postavio Ohana.


All Goals UEFA Champions League Qualifying R3… by billiemccarroll

Revanš mečevi su na programzu za šest i sedam dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter