5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ: U Evropi se greške plaćaju! HASI: Nije Partizan imao mnogo šansi!

Objavljeno: 25.07.17 u 23:40

Miroslav Đukić istakao je posle utakmice da se greške u Evropi skupo plaćaju, dok je Besnik Hasi pobedu posvetio preminiloj legendi kluba Tanasisu Bibisu.

Dominirao je Partizan, igrao je bolje, ali je Olimpijakos koristio greške protivnika i postizao golove. To je po Miroslavu Đukiću najveći razlog ubedljivog poraza njegovog tima.

– Šteta smo smo primili takve golove. Igračima ne mogu ništa drugo da zamerim. Odigrali su vrhunsku utakmicu, imali odličan pristup, stvarali šanse, bili agresivni, držali loptu, ali u Evropi se greške plaćaju. Žao mi je iznad svega zbog navijača, ekipe, jer smo videli jedan dobar Partizan, agresivan Partizan, koji je dominirao u utakmici – rekao je Đukić i dodao:

– Olimpijakos je postigao tri gola iz šuta. Moramo da nastavimo na ovom putu, samo uz izbegavanje grešaka.

Besnik Hasi je istakao da je njegov tim i pored velikog broja odsutnih igračao odradio sve zacrtano i slavio.

– Pre tri dana umrla je legenda Olimpijakosa, Tanasis Bibis i ovu pobedu posvećujemo njemu. Imamo još teških 90 minuta da odigramo u Pireju. Ovo je pozitivan rezultat, ne zaboravite da je ovo prvi zvanični meč od 30. aprila. Imali smo plan pre utakmice, uspeli šta smo hteli i dali tri gola. To je jako pozitivno – rekao je Hasi i dodao:

– Partizan je dominirao u jednom trenutku, dobro smo počeli, ali smo brzo primili izjednačujući gol. Nije Partizan stvorio mnogo stopostotnih šansi. Međutim, imali smo i dosta bolesnih i povređenih igrača. Razliku je pravilo to što smo dobro blokirali Partizan, odsekli smo mu zadnju liniju i tu dobili utakmicu.

Revanš je za sedam dana u Pireju na stadionu Karaiskakis, a Partizan ako želi u plej-of Lige šampiona moraće da postigne tri gola.

0
0

5 Komentara

  1. Šteta je primiti gol, ma kakav gledano iz ugla ekipe koja ga primi. Ali bezobrazno je tuđe golove komentarisati na taj način! Nihovi golovi su iz naših grešaka, a naš gol je plod naše genijalne akcije… Kako da ne? Aj bre, da je Mesi dao onakav gol kao što je drugi Olimpijakosa, veličali bi majstorski šut. Treći gol, kontra iz 3 dodira… Prvi gol akcija, probili stranu, dupli pas.. Ušetali se u peterac… Jeste, naša greška što to nismo sprečili, ali da li smo mogli ili je njihovo majstorstvo bilo veće… A naš gol, jeste probili stranu, ali je golman već bio odbranio šut, tako da je odbitak realno plod srećnih okolnosti… A realno, najbolja i najlepša akcija je bila kada je Đurđeviđu skinuo loptu sa noge kada se spremao na atraktivan udarac. Sve ostalo je bilo manje-više očekivano i ništa spektakularno, mislim na igru…

    0
    0
    Odgovori
  2. Hajde ti lepo Djukicu kofere u ruke i put pod noge, ukratko napolje, trener s taktikom ocena NULA, Stolicu za trenera pod hitno. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imali smo bar vise sansi od vas doduse realizacija 0 ali tu smo mi krivi i djukic koji pred kraj umesto da ubaci napadace da probamo da damo gol on ubacuje stopera.

    0
    0
    Odgovori
    • Убцио је штопера принудно јер је Ћирковић тражио измјену због задње ложе.
      А играли су нам сви могући нападачи.
      Не знам на којег си још то мислио

      0
      0
      Odgovori
      • Ok nisam znao da je zbog povrede
        A mogao je da ubaci sumu i mihajlovica mada trebao je jos neko da se nadje na klupi na primer djurickovic,jovanovic i djilas
        Suma mozda nije spreman ali moze da odigra 20 minuta pred kraj ipak da je usao on bio bi sveziji od kosovica ili bilo koga ko je bio na terenu
        Ipak ako je igrac odmoran on ce mozda bolje da igra nego neki bolji igrac umoran

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter