2
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ŠANSA ZA ZVEZDU: Najpoznatije ime Sparte neće igrati u Beogradu?! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.17 u 21:21

Godine čine svoje, tako da ni iskusni vezista nije ono što je bio pre nekoliko godina.

U četvrak će Sparta iz Praga gostovati na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, i to verovatno u velikoj meri oslabljena.

Kako za sada stvari stoje, sasvim izvesno Tomaš Rosicki neće početi utakmicu u Beogradu, a i male su šanse da će se uopšte naći na klupi Stramaćonija.

Nakon 10 godina u Premijer ligi (Arsenalu), poznati Čeh se vratio prošlog leta u Spartu, ali se i u njegovom slučaju sa približavanjem kraja karijere dešava sve veći broj povreda. Nekoliko puta je zbog povrede bio van stroja krajem sezone Rosicki, nije preterano puno igrao ni na pripremama, a onda je u meču sa Blekburn Roversom ponovo obnovio povredu i veliko je pitanje da li će uopšte biti u protokolu u četvrtak.

Daleko od toga da u timu Andree Stramaćonija nema ko da zameni Tomaša Rosickog, ali ipak se radi o kapitenu Sparte koji svojim iskustvom znači na terenu.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter