3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠTA SE DEŠAVA: Zanimljivo ponašanje kladionica pred duel Olimpijakosa i Partizana koje će oduševiti Grobare (FOTO)

Objavljeno: 24.07.17 u 16:48

Partizan i Olimpijakos sutra igraju prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a evo kako se meč kotira na kladionicama.

Kladionica Maxbet ulogu favorita dala je ekipi iz Pireja, pa je tako na Partizan kvota 3, na nerešen ishod 3.05, dok je na Olimpijakos 2.50.

Što se ostalih kladionica tiče, interesantno je to što su kvote u većini kladionica u padu na Partizan, dok rastu na Olimpijakos.

Tako je „bet365“ sa 3.25 smanjila kvotu za pobedu Partizana na 3, dok je trijumf Olimpijakosa sa 2.25 „dignut“ na 2.38.

Istim putem su išle i „10Bet“, „bwin“, „bet-at-home“ i „BetVictor“, dok je „Betfair“ povećao kvotu na trijumf Olimpijakosa sa 2.30 na 2.45.

Sa druge strane, možda i najpopularnija svetska kladionica „Vilijam Hil“ učinila je suprotno, pa je za pobedu Olimpijakosa sad, umesto prvobitnih 2.50, moguće dobiti 2.40, dok je Partizanov trijumf procenjen na 3.20.

Kao moguć razlog za ovakvo ponašanje kladionica jeste ubedljiva pobeda nad Mačvom od 6:1, a možda ima udela i to što je veliki broj kladioničara igrao na Partizan. No, šta god da je razlog, čini se da i bukmejkeri veruju da Partizan može do pobede nad grčkim velikanom, što će se sigurno svideti navijačima crno-belih.

Pogledajte kakvo je stanje trenutno:

FOTO: Flashscore screenshot

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Ne znam ko ce da pobedi sutra, jedino sto znam da nece da pobedi olimpiakos i da nece da bude nereseno;-)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter