2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan bez tri bitna igrača protiv Mačve

Objavljeno: 22.07.17 u 15:30

Pored Evertona i Leonarda, u startnoj postavi Partizana neće biti ni zamenik kapitena Vulićević.

Većina aduta se čuva za Olimpijakos. Partizan otvara domaću sezonu u Humskoj od 19 časova protiv Mačve, a prvu pobedu „juriće“ sa nekoliko igrača koji nisu nastupali u dvomeču protiv Budućnosti iz Podgorice. Kako saznaje HotSport, u startnoj postavi se neće naći „radilica“ Everton kome je potrebno da napuni baterije za utorak, kao i zamenik kapitena Miroslav Vulićević.
 
Drugi „karioka“ i najbolji igrac Partizana Leonardo je zatražio tajm-aut, a jasno je da danima unazad potencira dobijanje dozvole za odlazak. Izgleda da predstoji završni čin napuštanja Partizana i selidba u Al Ahli iz Dubaia, koga sa klupe predvodi Zoran Mamić.
 
Ulogu desnog beka imaće novajlija Miletić, štoperski tandem ostaju Ćirković i Ostojić, a levi bek je standardno drugi Miletić. Šansu treba da dobije Jevtović, dok napred za golove treba da budu zaduženi Đuričković, Tavamba i Đurđević. 
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter